پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

آمریکا فرصت حل مسائل میان ایران و سعودی‌ها را نمی دهد

رئیس مجلس گفت: ایران مخالف حل مسائل میان ایران و سعودی‌ها نیست بلکه آمریکایی‌ها نمی‌گذارند و چنین فرصتی نمی‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی رئیس مجلس و اینگو آپه، رئیس مجلس اتریش امروز (دوشنبه، 22 مهر) در حاشیه صد و چهل و یکمین نشست اتحادیه بین‌المجالس جهانی (IPU) دیدار و گفت‌وگو کردند.

 

 لاریجانی در ابتدای این دیدار با اشاره به ریشه دار بودن روابط ایران و اتریش، گفت: اتریش همیشه نقش متعادلی به مسائل داشته به ویژه بعد از توافق هسته‌ای، گام‌های خوبی برداشته البته روابط تجاری بین دو کشور باید افزایش پیدا کند.

 

وی ادامه داد: علاوه بر روابط سیاسی مناسب بین دو کشور، با وجود تکیه بر مسائل فرهنگی باید بر مسائل علمی نیز تمرکز کرد.

 

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه شرایط منطقه به هم ریخته است و باید بدانیم چه کسی شرایط را اینگونه کرده است، افزود: داعش را چه کسی به وجود آورد؟ خانم کلینتون گفتند؛ ما درست کردیم!

 

 لاریجانی با بیان اینکه عامل موثر آشفتگی در منطقه، آمریکا است، اظهار داشت: به واقع در منطقه نگرانی وجود دارد و این مشکل در لیبی هم وجود دارد البته در مسئله یمن و سوریه از ابتدا گفتم باید مذاکره سیاسی شود اما برخی از کشورها قبول نکردند.

 

وی بیان کرد: آنها می‌خواستند از ابزار داعش برای خود استفاده کنند اما نمی‌دانستند گریبان خودشان را هم خواهد گرفت.

 

رئیس مجلس  تاکید کرد: ایران مخالف حل مسائل میان ایران و سعودی‌ها نیست بلکه آمریکایی ها نمی‌گذارند و چنین فرصتی نمی‌دهند چرا که نفت آنها در بودن این درگیری‌ها است و آمریکا دلیل مهم مناقشه ایران و عربستان است.

 

لاریجانی از اهمیت روابط دوجانبه دو کشور و افزایش مراودات فرهنگی و توریسم گفت و مطرح کرد: این همکاری‌ها را می توان گسترش داد و فقط باید اراده سیاسی وجود داشته باشد.

 

وی خطاب به رئیس پارلمان اتریش گفت: سیاستمداران کمتری در مسائل فرهنگی عمیق می شوند لذا تشکر می‌کنم که شما در مسائل فرهنگی عمیق می شوید.

 

همچنین در ادامه رئیس پارلمان اتریش با بیان اینکه به تازگی گروه دوستی اتریش با ایران از کشور ایران دیدن کرده‌اند و خوشبختانه روابط پارلمانی دو کشور در حال گسترش است.

 

وی گسترش روابط اقتصادی و توریستی با ایران را بسیار مهم دانست و افزود: ایران نقش با ثباتی را در منطقه و خاورمیانه ایفا می‌کند و این نشان می‌دهد نقش گفت‌وگو به هر راه حل دیگری ارجحیت دارد.

 

رئیس مجلس اتریش وضعیت منطقه را موجب نگرانی دانست و گفت: اقدام نظامی ترکیه در شمال سوریه و همچنین در یمن و لیبی نگران کننده است لذا از هر فرصتی برای ایجاد اعتماد میان ایران و عربستان سعودی استقبال می کنم.

 

وی با ابراز تاسف از خارج شدن آمریکا از توافق هسته ای، مطرح کرد: تنها راه حل موجود برای امنیت جهانی از نظر ما همین توافق هسته ای است.لذا امیدوارم آمریکا سیسات حساب شده تری را در پیش گیرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار