پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

پزشکیان: باید مشکلات مردم را با کمک مجلس حل کنیم

رئیس‌جمهور منتخب در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: باید مشکلات مردم را با کمک مجلس شورای اسلامی حل کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۳۱ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 21
کد خبر: ۲۵۰۷۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب با حضور در صحن علنی مجلس، گفت: باید دست‌به‌دست هم دهیم و مشکلات کشور را حل کنیم. بارها در مناظرات گفتم که کشور را با اختلاف و دعوا نمی شود اداره کرد. ما مجبوریم دست‌به‌دست هم دهیم تا از بحران‌ها عبور کنیم.  با هماهنگی  و همدلی دست‌به‌دست هم دهیم تا مشکلات کشور را حل کنیم.


وی افزود: باید مشکلات مردم را حل کنیم. مردم به ما اعتماد کردند نباید تصور کنم که کسی شده‌ام. پاسخگوی نیاز‌ها مردم باشیم. با تمام وجود با کمک شما برای حل مشکلات مردم تلاش خواهم کرد. هر کس بخواهد مسئولیت بگیرد باید پاسخگوی مردم باشد.


رئیس‌جمهور منتخب عنوان کرد: همان‌گونه که امیرالمومنین فرمودند أُوصِيكُمَا بِتَقْوَى اللَّهِ وَ أَلَّا تَبْغِيَا الدُّنْيَا وَ إِنْ بَغَتْكُمَا وَ لَا تَأْسَفَا عَلَى شَيْ‌ءٍ مِنْهَا زُوِيَ عَنْكُمَا باید تقوا را رعایت کرد. تقوا حرکت بدون خطا در عرصه‌های مختلف است. نباید دنبال دنیا راه بیفتیم. اگر پست و مقام ما را گول نزد می‌توانیم حق بگوییم و یارویاور مظلومان باشیم. 


پزشکیان گفت: باید کاری کنیم که بی‌عدالتی‌ها و حق‌کشی‌ها از بین برود. جامعه‌ای درست کنیم که به دنبال عدالت و انصاف حکم‌فرما باشد. بدون این‌که به فکر پست و مقام دنیا باشیم.


وی اظهار داشت: امیدوارم خدا ما را شرمنده مردمی که علی‌رغم تلاش بیگانگان پای صندوق‌های رای آمدند، نکند. همچنان همان آدمی هستم که قبلا بودم و تغییری نخواهم کرد. فقط مسئولیت ما سنگین‌تر شده است. 


رئیس‌جمهور منتخب تصریح کرد:‌ از جناب قالیباف و مجلس محترم تشکر می‌کنم. در این مدت چندین بار با هم جلسات داشتیم امیدوارم بتوانیم این گره‌هایی که در مملکت وجود دارد را حل کنیم./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده