اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

رئیس کمیسیون امنیت ملی: سرپل‌های آمدنیوز در داخل تحت پیگیری خواهند بود

حجت الاسلام ذوالنور، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به دستگیری روح الله زم گفت: سرپل‌های آمدنیوز در داخل کشور بدانند که با دستگیری روح الله زم کار تمام نشده و آنها نیز تحت پیگیری خواهند بود
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۰۸۵

Image result for mojtaba zolnour

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی درباره دستگیری روح الله زم، سرشبکه کانال معاند آمدنیوز گفت: این شبکه با هدف براندازی نرم در ایران ایجاد شده بود و سرویس‌های جاسوسی بیگانه از جمله آمریکا و فرانسه تمام پشتیبانی‌های فنی و امنیتی را از این شبکه داشتند.

 

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری افزود: فردی خودفروش و وطن‌فروش با مدیریت شبکه آمدنیوز که هدفش براندازی نرم در ایران بود عامل این حرکت شد و لایه‌های امنیتی سیستم‌های غربی مانع از دسترسی به وی و سرپل‌های این شبکه شده بود.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: کار سپاه در دستگیری روح الله زم یک شاهکار بود و سپاه با این کار سرویس‌های مخوف بیگانه را دور زد و آنها از عملیات حساب شده و پیچیده سپاه جا ماندند و سپاه توانست از تورها و سپرهای امنیتی سرویس‌های غربی عبور و روح الله زم را در تور فریب خود گرفتار کند.

 

ذوالنوری خاطرنشان کرد: این اقدام اشراف و برتری عملیاتی اطلاعات سپاه را در مقابل سرویس‌های غربی و نظام سلطه نشان داد. از سوی دیگر چتر ایمنی و سپرهای دفاعی آنها را سپاه در هم شکست که این مسئله برای شبکه‌های مشابه آمدنیوز هم ناامنی، اضطراب و تزلزل ایجاد کرد.

 

وی افزود: امروز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قادر شده تمام سرشاخه‌ و شبکه مویرگی که دزدی اطلاعات می‌کردند و به انتشار اکاذیب و اتهامات و تفرقه‌افکنی در شبکه مجازی مرتبط با آمدنیوز می‌پرداختند را در داخل و خارج از کشور شناسایی کند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: سرپل‌های آمدنیوز در داخل کشور بدانند که با دستگیری روح الله زم کار تمام نشده و آنها نیز تحت پیگیری خواهند بود و باید پاسخگوی عملکرد خود باشند. آنها باید تاوان عملکرد خائنانه‌ خود را بدهند و این خواسته ملت ایران است که کسانی که به این کشور و فرهنگ آن خیانت کرده‌اند، تاوان کارشان را بپردازند.

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار