سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

آنچه در دیدار «عمران‌خان» با پادشاه و ولیعهد سعودی گذشت

آنچه در دیدار «عمران‌خان» با پادشاه و ولیعهد سعودی گذشت «عمران‌خان» نخست‌وزیر پاکستان، روز گذشته در ریاض با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و «محمد بن‌سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۰ - ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 16
کد خبر: ۲۵۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، نخست‌وزیر پاکستان در دیدارهای جداگانه با پادشاه و ولیعهد عربستان سعودی در ریاض درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفت‌وگو کرد.

 

 «عمران‌خان» نخست‌وزیر پاکستان، روز گذشته در ریاض با «سلمان بن عبدالعزیز» پادشاه و «محمد بن‌سلمان» ولیعهد عربستان سعودی دیدار کرد.

 

سفر یک‌روزه عمران‌خان به عربستان سعودی، که صبح امروز به پایان رسید، بعد از دیدار دوروزه او از تهران انجام شد که گفته می‌شود این سفرها در راستای تلاش او برای میانجیگری جهت کاهش تنش میان تهران و ریاض صورت می‌گیرد.

 

خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس) گزارش داد، ملک سلمان و خان درباره روابط بین دو کشور و چشم‌اندازهای روابط دوجانبه و نیز آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

 

نخست‌وزیر پاکستان همچنین دیداری با ولیعهد سعودی ترتیب داد و طرفین به بررسی روابط میان دو کشور و راه‌های تقویت مناسبات و همکاری‌های مشترک پرداختند. بررسی تحولات اوضاع در منطقه و برخی از مسائل مورد اهتمام طرفین از دیگر محورهای این نشست اعلام شده است.

 

خبرگزاری واس توضیح نداده است که آیا نخست‌وزیر پاکستان طی سفرش به این کشور پادشاهی، پیشنهاد میانجیگری میان ریاض و تهران را مطرح کرد یا خیر.

 

عمران‌خان، روز یکشنبه دیدارهایی با مقام‌های ایرانی در تهران ترتیب داد. او گفت که «دلیل این سفر این است که ما خواهان درگیری میان سعودی و ایران نیستیم.»

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار