جزئیات عرضه اولیه تابان؛ بزرگ‌ترین هلدینگ پتروشیمی در بورس وام بازنشستگان کشوری ۷۵ میلیون تومان | مرحله سوم پرداخت + جزئیات کامل آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۲ شهریور ۱۴۰۵؛ سکه طرح جدید ۲۲۱ میلیون تومان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / سکه ۵۰ سوتی به رقم ۱ میلیون و ۱۲۰ هزار تومان رسید آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / افزایش قیمت طلا و سکه قیمت نقره امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ / شمش نقره یک کیلویی به ۲۲۲ میلیون تومان رسید + جدول پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / صعود دوباره دلار در راه است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت طلا سه‌شنبه سرنوشت‌ساز می‌شود قطع برق کمیسیون انرژی مجلس هنگام بررسی علل خاموشی‌های اخیر! فروش تویوتا کرولا کراس هیبرید با مدل ۲۰۲۶؛ قیمت و شرایط ثبت‌نام عرضه اولیه منجیل ۱۴۰۵؛ قیمت، سهمیه و زمان ثبت سفارش اعلام شد قیمت طلا امروز دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ + جدول بذرافشان: طلا ممکن است به همان سرعتی که بالا رفت، وارد مسیر کاهشی شود پیش‌بینی جدید درباره قیمت طلا/ طلا تا دی ماه این عدد تاریخی تغییر خواهد کرد شرایط فروش محصولات بهمن خودرو نقدی بدون قرعه کشی ثبت‌نام مسکن استیجاری کلید خورد / شرایط ثبت نام و تسهیلات ۴۰۰ میلیونی

اخطار و قطع برق در انتظار مشترکان پرمصرف خانگی، تجاری، اداری

اخطار و قطع برق در انتظار مشترکان پرمصرف خانگی، تجاری، اداری مدیرعامل شرکت توانیر گفت: شناسایی و صدور اخطار قطع برق برای مشترکان پرمصرف در تمامی بخش‌های تجاری، اداری و خانگی و اعزام اکیپ‌های صنعت برق به ادارات، بانکها، شهرداری‌ها و سایر مراکزی که مردم به عنوان پرمصرف معرفی می‌کنند، در دستور کار است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۱ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۱۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در نشست هفتگی مدیریت مصرف برق با مدیران عامل شرکتهای زیرمجموعه  با اشاره به ٢ هفته گرم پیش رو از ابتدای مردادماه که با افزایش بی‌سابقه بار مصرفی شبکه همراه است از همه شرکت‌ها خواست نسبت به شناسایی و ارسال پیامک اخطار برای مشترکان پرمصرف در تمامی بخش‌ها و قطع برق این مراکز در صورت بی توجهی به الگوی مصرف اقدام کنند.

 

وی در همین زمینه از شرکتهای توزیع برق خواست تا طی هفته جاری با اعزام گروه‌هایی برای بررسی مصرف برق ادارات، بانکها، شهرداری‌ها و مراکزی که مردم به عنوان پرمصرف گزارش می کنند، نسبت به قطع برق این مراکز اقدام کنند و با توجه به تاکید وزیر نیرو، اگر مشترکی طی ساعات صفر بامداد تا ٨ صبح نیز الگو را رعایت نکند با قطع برق مواجه خواهد شد و وصل مجدد انشعاب صرفا با اصلاح مصرف و اخذ تعهد کتبی از مشترک امکان پذیر است.

 

رجبی مشهدی افزود: شناسایی و صدور اخطار قطع برق برای مشترکان پرمصرف در تمامی بخش‌های تجاری، اداری و خانگی و اعزام اکیپ‌های صنعت برق به ادارات، بانکها، شهرداری‌ها و سایر مراکزی که مردم به عنوان پرمصرف معرفی می‌کنند، در دستور کار شرکت‌های توزیع نیروی برق قرار گرفته است.

 

مدیرعامل توانیر تمامی تلاشهای صنعت برق کشور را در جهت جلب رضایتمندی و تامین برق پایدار برای مردم عزیز ایران عنوان کرد و از اعزام نماینده تام الاختیار توانیر به شرکت‌های برق و توزیع با هدف نظارت بر عملکرد مدیریت مصرف برق در استان‌ها خبر داد و از مدیران عامل شرکتها خواست با حضور در صحنه کار را از نزدیک پیگیری کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار