ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

شهادت ۳ فرمانده مقاومت در کرانه باختری

شهادت ۳ فرمانده مقاومت در کرانه باختری ۳ فرمانده مقاومت در اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۱۵۸

به گزارش راهبرد معاصر.  ۳ فرمانده مقاومت از جمله «ابوعبدو» فرمانده گردان‌های شهداالاقصی شاخه نظامی جنبش فتح در اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری صبح امروز سه شنبه در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

 

در این حمله یک مادر فلسطینی و دخترش نیز به شهادت رسیدند. ارتش رژیم صهیونیستی سپس با اهانت به شهدای فرمانده، پیکر آنها را با استفاده از بلدوزر با خود برد.


درپی یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه طولکرم، رزمندگان گروه‌های مختلف مقاومت فلسطین با آنها به شدت درگیر شدند.

 

در همین راستا، گردان طولکرم وابسته به سرایاالقدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین اعلام کرد که تعدادی از نظامیان رژیم صهیونیستی را در جریان یورش به این اردوگاه محاصره و تجهیزات جنگی آنها را منفجر کرده است.

 

به گفته گردان طولکرم، در جریان این درگیری، تعدادی از نظامیان صهیونیست مورد اصابت قرار گرفتند.

 

منابع محلی از درگیری مسلحانه شدید در اردوگاه طولکرم و منفجر کردن چند بمب در مسیر نیرو‌های اشغالگر خبر دادند که بر اساس گزارش‌ها، سه نظامی صهیونیست زخمی شده‌اند.پیش تر، وزارت جنگ رژیم صهیونیستی مجوز استفاده از پهپاد در حملات به کرانه باختری را صادر کرده بود.

 

همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری و قدس اشغالی نیز عملیات‌هایی را در پاسخ به جنایت‌های وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه اهالی نوار غزه انجام داده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha