قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد

فرود بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا نزدیک مرز اوکراین

فرود بمب‌افکن‌های اتمی آمریکا نزدیک مرز اوکراین آمریکایی‌ها اخیرا ۲ بمب‌افکن استراتژیک قاره‌پیما مدل «بی-۵۲ استراتوفورترس» را در یک پایگاه نیروی هوایی در رومانی، در مرز اوکراین مستقر کرده‌اند. این انتقال توسط نیروی هوایی آمریکا در اروپا اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۶ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ این بمب‌افکن‌های آمریکایی به عنوان بخشی از بیستمین اسکادران بمب‌افکن‌های اعزامی نیروی هوایی ایالات متحده عمل و ادغام با نیرو‌های ناتو را آغاز خواهد کرد. استقرار این بمب‌افکن‌ها در رومانی واقع در جنوب اوکراین در شرایطی رخ می‌دهد که جنگ روسیه با کی‌یف ادامه دارد و کرملین نسبت به استقرار تجهیزات و تحرکات متحدان اوکراین هشدار می‌دهد.

به نقل از پایگاه خبری «یونایتد۲۴میدیا»، بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در حین پرواز در حریم هوایی بین‌المللی بر فراز دریای بارنتز، توسط ۲ هواپیمای روسی در حدود ساعت ۸ صبح به وقت اروپای مرکزی در ۲۱ ژوئیه رهگیری شدند.

طبق اطلاعات منتشر شده، با وجود رهگیری، این بمب‌افکن‌های آمریکایی مسیر خود را حفظ کرده و برنامه پرواز برنامه‌ریزی شده خود را بدون حادثه ادامه دادند.

بمب‌افکن‌ها ماموریت از پیش برنامه‌ریزی شده خود را که شامل هماهنگی با هواپیما‌های جنگنده ناتو بود، قبل از فرود در پایگاه هوایی «میخائیل کوگالیچانو» به پایان رساندند.

به گفته ژنرال «جیمز هکر» فرماندهی نیروی هوایی آمریکا در آفریقا و اروپا، این تمرین گروه ضربت بمب‌افکن فرصتی عالی برای اصلاح تاکتیک‌ها، تکنیک‌ها و رویه‌های بکارگیری رزمی نیرو‌های آمریکایی ارائه می‌کند.

در حالی که بمب‌افکن‌های بی-۵۲ در رومانی مستقر هستند، با متحدان ناتو و شرکای بین‌المللی برای افزایش قابلیت‌ها و حفظ تعهدات امنیتی در سرتاسر منطقه مسئولیت فرماندهی اروپای ایالات متحده ادغام خواهند شد.

جیمز هکر افزود: «ایالات متحده متعهد است در کنار متحدان ناتو و شرکای خود در امتداد جناح شرقی کار کند تا اطمینان حاصل کند که ما مهارت‌ها و قابلیت‌های هماهنگی لازم برای حفظ امنیت، امنیت و ثبات منطقه‌ای را داریم.»

این استقرار منظم و معمول بمب‌افکن‌های استراتژیک ایالات متحده بر آمادگی و تعهد این کشور و ناتو برای ادغام با متحدان و شرکای کشور میزبان، جلوگیری از تهدید‌ها و دفاع از اتحاد تاکید می‌کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار