«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

کره شمالی: ترامپ هیچ تغییر مثبتی در روابط دوجانبه به وجود نیاورد

کره شمالی: ترامپ هیچ تغییر مثبتی در روابط دوجانبه به وجود نیاورد کره شمالی ارزیابی کرد ریاست جمهوری دونالد ترامپ هیچ تغییر مثبت چشمگیری را در روابط دوجانبه پیونگ یانگ و واشنگتن رقم نزده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری دولتی کره شمالی در مقاله‌ای نوشت: «این درست است که دونالد ترامپ، زمانی که رئیس جمهور آمریکا بود تلاش کرد تا روابط شخصی ویژه‌ای که سران ۲ کشور داشتند در روابط بین دولت‌هایشان منعکس شود، اما او نهایتا هیچ گونه تغییر مثبت چشمگیری را به وجود نیاورد.»

 

رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد ریاست جمهوری فعلی حزب جمهوریخواه روز شنبه در یک تجمع انتخاباتی در میشیگان گفت که در زمان ریاست جمهوری خود به خوبی با «کیم جونگ اون»، رهبر کره شمالی کنار آمده بود. او ادامه داد: «کیم جونگ اون مایل است که شاهد بازگشت من باشد.» او همچنین اظهار کرد مایل است کیم جونگ اون را به یک بازی بیسبال دعوت کند.

 

خبرگزاری رسمی کره شمالی نوشت: «هر دولتی هم که در ایالات متحده قدرت را به دست بگیرد فضای سیاسی آنجا که در اثر درگیری‌های داخلی میان ۲ حزب اصلی دچار سردرگمی شده تغییر نمی‌کند و از همین رو ما اهمیتی به آن نمی‌دهیم.»

 

ترامپ همچنین در اظهاراتش ادعا کرد: «ما پرتاب موشک از سوی کره شمالی را متوقف کردیم. حالا کره شمالی بار دیگر رفتار‌های بدش را از سر گرفته است، اما وقتی که ما برگردیم من با او کنار خواهم آمد. فکر می‌کنم او (کیم جونگ اون) دلش برای من تنگ شده است. کنار آمدن با کسی که سلاح‌های هسته‌ای زیادی دارد خوب است.»

 

کره شمالی، اما متذکر شد: «باید بین سیاست خارجی یک کشور و احساسات شخصی تمایز سفت و سختی وجود داشته باشد.»

 

در زمانی که دونالد ترامپ ریاست جمهوری آمریکا را بر عهده داشت سه بار با کیم جونگ اون دیدار کرد که نشست نخست آنها در سال۲۰۱۸ در سنگاپور بود. ترامپ و کیم جونگ سپس دیدار بعدی خود را در شهر هانوی، پایتخت ویتنام داشتند و سومین دیدار آنها نیز در منطقه حائل غیرنظامی شده در مرز بین ۲ کره برگزار شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار