عراقچی: همکاری با آژانس شکل جدیدی پیدا خواهد کرد دیدار لاوروف با رهبر کره شمالی سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم

تجمع ده‌ها هزار معترض به نسل کشی در غزه همزمان با سخنرانی نتانیاهو در کنگره آمریکا

همزمان با سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، ده‌ها هزار معترض به نسل کشی در غزه در مقابل ساختمان کنگره تجمع خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۸ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۴۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ منابع رسانه‌ای پیش بینی می‌کنند امروز همزمان با سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره آمریکا، ده‌ها هزار معترض جنگ غزه در بیرون ساختمان کنگره تجمع اعتراضی برگزار کنند.

به نمایندگان کنگره و مشاوران آنها اطلاع داده شده که همزمان با سخنرانی «بنیامین نتانیاهو»، منتظر تجمع گسترده معترضان در بیرون ساختمان کنگره باشند.

صد‌ها نفر از هواداران فلسطین در آمریکا هم دیروز در اعتراض به سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا و سخنرانی وی در کنگره این کشور، در داخل ساختمان کنگره دست به تحصن زدند.

سازمان «صدای یهودیان حامی صلح» اعلام کرد که نیرو‌های امنیتی آمریکا بیش از ۳۰۰ نفر از معترضان را بازداشت کردند.

در حالی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است امروز (چهارشنبه) در کنگره آمریکا سخنرانی کند که خشم عمومی به دلیل جنگ خونین در غزه و نسل کشی فلسطینیان باعث تحریم گسترده این مراسم از سوی قانونگذاران ایالات متحده شده است.

بر این اساس، اکنون شمار تحریم کنندگان سخنرانی نتانیاهو در کنگره به ویژه در میان حزب دموکرات در حال افزایش است.

معترضان حاضر در مقابل کنگره آمریکا در واشنگتن با سردادن شعار‌هایی خواستار بازداشت نتانیاهو و مقامات صهیونیست به دلیل جنایت‌های جنگ غزه شدند. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار