پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران

پنتاگون: اجازه نمی‌دهیم حماس یا پوتین پیروز شوند

وزیر دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفت که واشنگتن به‌صورت همزمان به حمایت از رژیم موقت صهیونیستی و اوکراین ادامه می‌دهد تا حماس و روسیه اجازه پیروزی پیدا نکنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 03
کد خبر: ۲۱۶۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا بامداد یکشنبه گفت که واشنگتن به‌صورت همزمان به حمایت از رژیم موقت صهیونیستی و اوکراین ادامه می‌دهد تا حماس و روسیه اجازه پیروزی پیدا نکنند.

 

آستین با بیان اینکه حمایت آمریکا از امنیت تل‌آویو بی‌چون و چرا است، توضیح داد: «کمک‌ها به اسرائیل را تسریع کردیم تا اطمینان حاصل کنیم که حماس دوباره کاری را که در ۷ اکتبر انجام داد، تکرار نکند».

 

وی همچنین افزود: «ما هیچ حمله‌ای به نیروهای آمریکایی در خاورمیانه را نخواهیم پذیرفت و برای حفاظت از نیروهای خود هر کاری لازم باشد انجام خواهیم داد».

 

به نوشته وبگاه «الجزیره»، رئیس پنتاگون ادامه داد: «ما موقعیت خود را در خاورمیانه تقویت کرده‌ایم تا از تهدیدشدن اسرائیل جلوگیری و از آن محافظت کنیم. هر کشوری وظیفه اخلاقی دارد که به حمله‌ای مانند آنچه در ۷ اکتبر رخ داد پاسخ دهد».

 

آستین با بیان اینکه راهکار دو دولتی تنها راه برون‌رفت از بحران کنونی غزه است، مدعی شد: «ما به اعمال فشار بر اسرائیل برای محافظت از غیرنظامیان در غزه و جریان کمک‌های بشردوستانه ادامه خواهیم داد».

 

پیش از این نیز «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با وزرای خارجه کشورهای عربی گفت که واشنگتن به حمایت از رژیم تروریست صهیونیستی ادامه می‌دهد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار