پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

کامالا هریس: تعهد من به امنیت اسرائیل تزلزل‌ناپذیر است

معاون رئیس‌جمهور آمریکا پس از دیدار با نتانیاهو با تروریستی خواندن جنبش مقاومت اسلامی حماس، بر حمایت بی چون و چرای خود از رژیم اشغالگر اسرائیل تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد بالقوه حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهور ی آمریکا پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو، همانند تمامی مقامات آمریکایی بر «تعهد» خود به رژیم اشغالگر اسرائیل و امنیت این رژیم تأکید کرد.

 

او گفت که به نتانیاهو این اطمینان خاطرا را داده است که از اسرائیل حمایت خواهد کرد. هریس همچنین جنبش حماس را «سازمان تروریستی بی‌رحم» خواند و مدعی شد که حماس آغازگر جنگ در روز 7 اکتبر بوده است. 

 

نامزد احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات ماه اکتبر پیش رو درباره جنگ غزه نیز گفت که در دیدار با نتانیاهو خواستار پایان این جنگ شده است.

 

کامالا هریس افزود: «اکنون زمان پایان جنگ به طریقی است که مردم فلسطین بتوانند حق خود برای آزادی، کرامت و تعیین سرنوشت را به دست آورند، به کسانی که خواستار آتش‌بس و صلح هستند می‌گویم که من شما را می‌بینم و به حرف‌هایتان گوش می‌دهم».

 

او همچنین راه‌حل دو دولتی را تنها راه تضمین آزادی، امنیت و آسایش فلسطینی‌ها عنوان کرد و با این حال گفت که تصور به ثمر نشستن چنین راه‌حلی دشوار است اما تنها راهی است که بقای رژیم اسرائیل را تضمین می‌کند.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا سپس مدعی شد که در دیدار با نتانیاهو در خصوص تعداد بالای کشته شدگان غیرنظامی در غزه ابراز نگرانی کرده است./ تسنیم

ارسال نظر