تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد ونس: به ایران اجازه غنی‌سازی اورانیوم نخواهیم داد

کامالا هریس: تعهد من به امنیت اسرائیل تزلزل‌ناپذیر است

کامالا هریس: تعهد من به امنیت اسرائیل تزلزل‌ناپذیر است معاون رئیس‌جمهور آمریکا پس از دیدار با نتانیاهو با تروریستی خواندن جنبش مقاومت اسلامی حماس، بر حمایت بی چون و چرای خود از رژیم اشغالگر اسرائیل تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا و نامزد بالقوه حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهور ی آمریکا پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو، همانند تمامی مقامات آمریکایی بر «تعهد» خود به رژیم اشغالگر اسرائیل و امنیت این رژیم تأکید کرد.

 

او گفت که به نتانیاهو این اطمینان خاطرا را داده است که از اسرائیل حمایت خواهد کرد. هریس همچنین جنبش حماس را «سازمان تروریستی بی‌رحم» خواند و مدعی شد که حماس آغازگر جنگ در روز 7 اکتبر بوده است. 

 

نامزد احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات ماه اکتبر پیش رو درباره جنگ غزه نیز گفت که در دیدار با نتانیاهو خواستار پایان این جنگ شده است.

 

کامالا هریس افزود: «اکنون زمان پایان جنگ به طریقی است که مردم فلسطین بتوانند حق خود برای آزادی، کرامت و تعیین سرنوشت را به دست آورند، به کسانی که خواستار آتش‌بس و صلح هستند می‌گویم که من شما را می‌بینم و به حرف‌هایتان گوش می‌دهم».

 

او همچنین راه‌حل دو دولتی را تنها راه تضمین آزادی، امنیت و آسایش فلسطینی‌ها عنوان کرد و با این حال گفت که تصور به ثمر نشستن چنین راه‌حلی دشوار است اما تنها راهی است که بقای رژیم اسرائیل را تضمین می‌کند.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا سپس مدعی شد که در دیدار با نتانیاهو در خصوص تعداد بالای کشته شدگان غیرنظامی در غزه ابراز نگرانی کرده است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار