به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ "امین یادگارنژاد" در این باره گفت: در کنار گسترش روز افزون بازار موبایل و فناوریهای مرتبط با آن، استفاده از Application یا نرمافزارهای موبایلی این روزها زیاد شنیده میشود و این در حالی است که برخی افراد سودجو با ساخت یکسری نرم افزار از این فرصت بدست آمده سوءاستفاده میکنند.
وی در ادامه بیان کرد: متأسفانه برخی از افراد سودجو با انجام تبلیغات گسترده در فضای مجازی و به خصوص در شبکههای اجتماعی اقدام به تبلیغ و ارائه اپلیکیشنهای متنوع با کاربردهایی جذاب و مختلف نموده و سعی دارند اعتماد کاربران را در فضای مجازی جلب نمایند.
یادگارنژاد با بیان اینکه با دانلود و نصب این اپلیکیشنها سرقت اطلاعات ذخیره شده بر روی گوشی همراه یا سیستمها صورت میگیرد، اطلاعاتی مثل عکس و یا اطلاعات بانکی ذخیره شده بر روی سیستمها به راحتی از سوی مجرمان سایبری به سرقت میرود ادامه داد: با توجه به ارائه خدمات خرید اجناس و دریافت خدمات فنی، مهندسی و ... از این طریق، کاربران باید برای نصب هرگونه اپلیکیشن روی دستگاههای خود از جمله گوشیهای هوشمند لپتاپ، تبلت، ابزار و رایانههای خانگی، حتماً برنامهی مورد نظر خود را از سایتهای معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند، تهیه کنند. تا قربانی برخی اهداف شوم کلاهبرداران نشوند.
این مقام مسئول به شهروندان هشدار داد: در خرید اپلیکیشنها و نرم افزارهای کاربردی، از نسخههای اصلی استفاده کند، زیرا بعضی از اپلیکیشنها اصل نبوده و قلابی هستند و زمانی که توسط کاربر بر روی گوشی نصب میشوند به راحتی میتوانند به تمام اطلاعاتی که فرد روی گوشی دارد، دسترسی داشته باشند.
منیع:ایسنا