جزئیات آسیب به مولد‌های برق کیش/ وضعیت جریان آب و برق جزیره قیمت نفت به ۸۵ دلار رسید/ نفت دوباره بیش از ۱۰۰ دلار می‌شود؟ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / کانال ۱۸۲ هزار تومان، سکوی حرکت بعدی دلار قطعی برق تهران چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵؛ جدول خاموشی + ۵ روش استعلام پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵ / بازار طلا در کمین جهش بعدی تغییر در حقوق بازنشستگان جدی شد/ حقوق دوره بازنشستگی چگونه محاسبه می‌شود؟ جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ مرداد ۱۴۰۵ هشدار مهم صندوق بازنشستگی کشوری به بازنشستگان: این پیامک‌ها را جدی نگیرید افزایش قیمت طلا، سکه و ارز‌های شاخص در بازار‌های داخلی / طلا باز هم صعودی شد پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۵ / ریزش قیمت طلا در راه است؟ دستور پزشکیان برای آزادسازی مطالبات ۴ میلیارد یورویی + جزئیات آخرین قیمت طلا و انواع سکه امروز دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵/ کاهش قیمت طلا و سکه علت گرانی ارز اربعین اعلام شد + توضیحات مهم بانک مرکزی آغاز قطع برق در کشور/ جزییات خاموشی‌های دو روز آینده زمان حذف کارت سوخت مشخص شد؟ / دستور فوری دولت درباره انتقال سهمیه سوخت به کارت‌های بانکی

آمادگی ایران برای راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر-بصره در اربعین

آمادگی ایران برای راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر-بصره در اربعین مقام مسئول سازمان بنادر و دریانوردی از فراهم شدن فرآیندهای لازم راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر-بصره خبر داد و گفت:‌به‌صورت رسمی آمادگی خود را به طرف عراقی اعلام کرده‌ایم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 26
کد خبر: ۲۵۱۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی عسکری مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر اظهار کرد: ملت‌های دوست، همسایه و شریف ایران و عراق پیوند ناگسستنی دارند که حماسه عظیم اربعین حسینی، بزرگ‌ترین و مهمترین مهر تایید بر این ارتباط و اشتراک حیاتی و صمیمانه دو کشور است. 

 

وی افزود: تمام فرآیندهای لازم برای راه‌اندازی خط دریایی خرمشهر-بصره در اداره کل بندر و دریانوردی خرمشهر فراهم است و ما به صورت رسمی آمادگی خود را به طرف عراقی اعلام کرده‌ایم. 

 

وی یادآور شد: بر اساس بیانات مهم و حیاتی مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد دریامحور و همچنین سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی ایران، بندر خرمشهر برای توسعه گردشگری دریایی داخلی و بین‌المللی از جمله میان ایران و عراق مصمم است. 

 

وی با تاکید بر اینکه به منظور بررسی نقاط ضعف و کمبودها باید یک سفر آزمایشی از بندر خرمشهر به بصره انجام شود، خاطرنشان کرد: راه‌اندازی و شروع یک سفر دشوار نیست، اما نگهداری از این ظرفیت و استمرار آن، بسیار مهم و نیازمند تلاش و همت اساسی است. 

 

مدیرکل بندر و دریانوردی خرمشهر  گفت: سفر دریایی را باید برای عموم مردم جذاب و زیبا جلوه داد، از این جهت باید یک بسته تسهیلاتی با هماهنگی میان کشورهای ایران و عراق تهیه شود تا زمینه‌ساز استقبال مردم دو کشور از سفر دریایی باشد. 

 

عسکری با تاکید بر آمادگی تمامی ظرفیت‌ها برای برقراری سفر دریایی از خرمشهر به بصره، ابراز امیدواری کرد نخستین سفر دریایی میان این دو کشور، در ایام اربعین حسینی و با حضور زائران سیدالشهدا(ع) راه‌اندازی شود./ 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار