هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان

آدم‌ربایی ۳ میلیاردی مرد جوان در جنوب تهران

مرد جوانی که در جنوب تهران هدف آدم‌ربایی قرار گرفته بود، با تلاش‌ تیم جنایی از چنگال آدم‌ربایان نجات پیدا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۷۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، چندی قبل، زن جوانی هراسان به یکی از کلانتری‌های جنوب تهران مراجعه کرد و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: همسرم برای خرید از سوپرمارکت محل خانه را ترک کرد اما دیگر بازنگشته است! تلفن همراهش نیز خاموش بود اما دقایقی قبل فرد ناشناسی با من تماس گرفت و مدعی شد که همسرم را به گروگان گرفته و با تهدید به قتل او، درخواست 3 میلیارد تومان پول نقد کرد.

 

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادسرای امورجنایی، تیمی از کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی با دستور بازپرس پرونده وارد عمل شدند و برای تحقیقات میدانی پای در محل زندگی مرده ربوده شده گذاشتند.

 

تیم جنایی در نخستین‌گام دوربین‌های مداربسته خیابان‌های اصلی را هدف بازبینی قرار دادند و متوجه شدند مرد جوان هنگامی که در مسیر سوپرمارکت بوده توسط افراد ناشناسی با یک خودور هدف آدم‌ربایی قرار گرفته است. در  ادامه نیز پلاک ماشین آدم‌ربایان شناسایی شد.

 

کارآگاهان در این شاخه از تحقیقات متوجه شدند که خودروی آدم‌ربایان در سوادکوه تردد داشته و آنها از گذشته با مرد جوان اختلافات شخصی داشتند که همین سرنخ مهم کافی بود تا متهمان پرونده در یک قدمی بازداشت قرار بگیرند.

 

ماموران پلیس که سایه به سایه دنبال متهمان در شهر‌های شمالی کشور بودند، متوجه شدند که آدم‌ربایان از ترس بازداشت خود، گروگان را در مازندران رها کردند و هر کدام به صورت جداگانه به مکانی نامعلوم گریخته‌اند.

 

مرد جوان پس از اینکه از چنگال آدم‌ربایان آزاد شد، در جریان تحقیقات گفت که متهمان را می‌شناخته و اختلافاتی از گذشته با آنها داشته است همچنین کارآگاهان با دستور بازپرس جنایی مأموریت یافتند تا با اقدامات گسترده اطلاعاتی، هویت آدم‌ربایان را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری آنها اقدام کنند.

 

به گزارش تسنیم، تحقیقات برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده و دستگیری متهمان متواری توسط کارآگاهان جنایی اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت ادامه دارد./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار