کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

باقری در تماس با وزیر خارجه آلمان: تعطیلی مراکز اسلامی در راستای منافع رژیم صهیونیستی است

سرپرست وزارت امور خارجه کشورمان گفت: تعطیلی مراکز اسلامی در آلمان یک اقدام کاملا سیاسی و در راستای اسلام‌ستیزی و نیز تامین منافع رژیم صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۰ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۲۵۱۸۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی باقری سرپرست وزارت امور خارجه در تماس تلفنی با "آنالنا بربوک" وزیر امور خارجه آلمان در خصوص اقدام غیرقانونی و مغایر با حقوق بشر پلیس آلمان در بستن مراکز اسلامی در آلمان ازجمله مرکز اسلامی هامبورگ گفتگو کرد.

علی باقری در این تماس ضمن ابراز نارضایتی از اقدام اخیر صورت گرفته و همچنین محکومیت شدید آن، تصریح کرد: تعطیلی مراکز اسلامی در آلمان یک اقدام کاملاً سیاسی و در راستای اسلام‌ستیزی و نیز تأمین منافع رژیم صهیونیستی است و دولت آلمان باید تبعات آن را بپذیرد.

وزیر امور خارجه آلمان، درخصوص تعطیلی اخیر مراکز اسلامی اظهار داشت: طبق قانون، این مراکز می‌توانند حقوق خود را از طریق سازوکار‌های قانونی در آلمان دنبال کنند.

خانم بربوک در ادامه با تاکید بر ضرورت تلاش به منظور یافتن راه حل‌هایی برای حل اختلافات به‌وجود آمده، ابراز امیدواری کرد: با گفتگو و از مسیر دیپلماتیک موانع موجود در روابط مرتفع شوند.

در این گفتگو درخصوص آخرین تحولات منطقه، مذاکرات رفع تحریم و نیز موضوعات کنسولی تبادل نظر گردید./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر