دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

هوای پایتخت در آستانه وضعیت ناسالم امروز ۷ مرداد ۱۴۰۳

هوای تهران در آستانه وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، در حال حاضر کیفیت هوای شهر تهران با شاخص 97 در وضعیت قابل قبول و در آستانه وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه قرار دارد. 

 

با توجه به گرمای شدید هوا احتمال افزایش آلاینده ازن و در نتیجه آلوده شدن هوای تهران تا ساعاتی دیگر دور از انتظار نیست چراکه ازن یک آلاینده ثانویه است ؛ در اثر احتراق و قرار گرفتن در مجاورت گرما و نور خورشید واکنش شیمیایی رخ می‌دهد و ازن تولید می‌شود.

 

بنابراین با افزایش گرمای هوا و کاهش وزش باد غلظت آلاینده ازن افزایش می‌یابد، روز گذشته نیز که جزو روزهای بسیار گرم تهران بود افزایش انتشار این آلاینده هوای تهران را به شاخص 183 و وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار داد. / تسنیم

ارسال نظر