سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

انصارالله: تا توقف جنگ غزه صهیونیست‌ها رنگ امنیت را نمی‌بینند

انصارالله: تا توقف جنگ غزه صهیونیست‌ها رنگ امنیت را نمی‌بینند دفتر سیاسی انصارالله با محکوم‌کردن جنایات جدید اشغالگران علیه آوارگان در مرکز غزه تأکید کرد: موضع یمن و کل محور مقاومت در حمایت از فلسطین ثابت است و صهیونیست‌ها تا زمان توقف تجاوز به غزه، رنگ امنیت را نخواهند دید.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۷ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 28
کد خبر: ۲۵۱۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه واکنش‌ها به جنایت وحشیانه دیروز صهیونیست‌ها علیه اردوگاه آوارگان در دیرالبلح در مرکز نوار غزه، وزارت خارجه دولت صنعا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: یمن، ادامه بی‌توجهی و سکوت بین‌المللی و منطقه‌ای در برابر جنایت‌های نسل‌کشی رژیم اشغالگر علیه غیرنظامیان محاصره‌شده و بی‌دفاع فلسطینی در نوار غزه را به‌شدت محکوم می‌کند.

 

این وزارتخانه افزود: کشتار هولناکی که اشغالگران علیه آوارگان در مدرسه «سیده خدیجه» در دیرالبلح در مرکز نوار غزه مرتکب شدند، نقض فاحش قوانین بین‌المللی و منشور سازمان ملل متحد به‌ویژه کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو است.

 

وزارت خارجه دولت صنعا هشدار داد: تجاوزات وحشیانه مستمر اسرائیل به نوار غزه، در مرزهای فلسطین اشغالی متوقف نخواهد شد؛ بلکه پیامدهای جدی بر صلح و امنیت بین‌المللی از جمله تهدید امنیت رژیم‌های حامی صهیونیست‌ها خواهد داشت.

 

این وزارتخانه از جامعه بین‌المللی خواست به وظایف خود طبق منشور سازمان ملل عمل کند و تأکید کرد: آمریکا باید حمایت کورکورانه از رژیم اشغالگر صهیونیستی را که سیستم حقوقی بین‌المللی و بقای سازمان ملل را تهدید می‌کند، متوقف کند.

 

در ادامه این بیانیه بر محوریت مسئله فلسطین تأکید شده و آمده است: برخی رژیم‌های عربی که قصد عادی‌سازی روابط خود با اشغالگران را دارند، باید در موضع خود تجدیدنظر کنند و کنار خواسته‌های ملت‌هایشان برای رسیدن به راهکاری عادلانه جهت حل مسئله فلسطین و تشکیل کشور فلسطین به‌پایتختی قدس شریف بایستند.

 

کشتار غیرنظامیان نمی‌تواند شکست‌های اسرائیل را پنهان کند

از طرف دیگر دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن نیز در بیانیه‌ای به همین منظور اعلام کرد: رژیم اشغالگر در حالی این جنایات گستاخانه علیه غیرنظامیان بی‌دفاع در نوار غزه را مرتکب می‌شود که نخست وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی، در کنگره آمریکا مورد تشویق قرار می‌گیرد.

 

در ادامه این بیانیه آمده است: آمریکا شریک واقعی و مسئول اصلی جنایات نسل‌کشی صهیونیست‌ها علیه مردم غزه میان تسلیم و سکوت عربی و بین‌المللی است.

 

دفتر سیاسی انصارالله تأکید کرد: اصرار اشغالگران صهیونیست به ادامه جنایات و کشتار غیرنظامیان هرگز نمی‌تواند واقعیت شکست رژیم صهیونیستی در برابر استواری افسانه‌ای و مقاومت دلیرانه مردم فلسطین را تغییر دهد و این شکست را پنهان کند.

 

انصارالله با تأکید بر اینکه محور جهاد و مقاومت در حمایت از مردم فلسطین هرگز عقب‌نشینی نمی‌کند و تسلیم نخواهد شد، تصریح کرد: اشغالگران تا زمانی که دست از جنایات خود برندارند و محاصره غزه را به‌طور کامل پایان ندهند، هرگز رنگ امنیت را نخواهند دید.

 

آمریکا مسئول مستقیم جنایات صهیونیست‌هاست

«مهدی المشاط» رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن نیز به‌نوبه خود در این زمینه با محکومیت جنایت وحشیانه صهیونیست‌ها علیه آوارگان در دیرالبلح تأکید کرد: آمریکا مسئولیت مستقیم این جنایات را به‌عهده دارد.

 

وی افزود: رژیم‌های عربی هم با این سکوت شرم‌آور و مشکوک خود در خدمت دشمن صهیونیستی عمل، و این رژیم را برای ادامه جنایات نسل‌کشی علیه مردم غزه گستاخ‌تر می‌کنند.

 

مهدی المشاط در ادامه تأکید کرد: یمن به موضع ثابت خود در حمایت از مردم مظلوم فلسطین با همه امکانات موجود پایبند است.

 

ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی روز گذشته مدارس سیده خدیجه و احمد الکرد در غرب دیرالبلح واقع در مرکز غزه را مورد هدف حمله وحشیانه خود قرار داد که طی آن بیش از 40 نفر شهید و بیش از 100 تن هم زخمی شدند که در سایه عدم وجود امکانات پزشکی، آمار شهدا همچنان بالا می‌رود.

 

بر اساس گزارش دفتر رسانه‌ای دولتی در نوار غزه، میان این شهدا 15 کودک و 8 زن حضور دارند.

 

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که اشغالگران بیمارستان صحرایی مدرسه سیده خدیجه را هم بمباران کردند و وضعیت 60 درصد از مجروحان این جنایت بسیار وخیم است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار