عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

نشست شورای امنیت درباره حملات انصارالله در دریای سرخ

نشست شورای امنیت درباره حملات انصارالله در دریای سرخ شورای امنیت سازمان ملل درباره قطعنامه مورد حمایت آمریکا علیه حملات انصارالله رأی گیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، شورای امنیت سازمان ملل قرار است در مورد پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا در محکومیت حملات انصارالله به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ رای‌گیری کند.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، در این پیش‌نویس با اشاره به حملات انصارالله در دریای سرخ آمده است که این حملات تجارت جهانی را مختل کرده و حقوق کشتیرانی، صلح و امنیت منطقه‌ای را تهدید می‌کند.

 

پیش از این، مقامات پنتاگون مدعی شدند که نیروی دریایی آمریکا ۲۴ موشک و پهپاد را که جنبش انصارالله یمن پرتاب کرده بودند، سرنگون کرده است.

 

ارتش یمن در حمایت از مردم غزه طی چند عملیات کشتی‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی را در دریای سرخ (شمال سواحل سومالی) و تنگه باب‌المندب هدف حمله قرار داده بود.

 

در پی این اقدام چندین شرکت بین‌المللی کشتیرانی تردد در کانال سوئز را به حالت تعلیق درآوردند. مسیر کشتیرانی کانال سوئز که به دریای سرخ منتهی می‌شود یک آبراه مهم برای تجارت جهانی است و از آن برای انتقال کالا و انرژی بین اروپا، آسیا و سایر مناطق جهان استفاده می‌شود.

 

این مسیر با اجتناب از دور زدن کل قاره آفریقا در زمان و هزینه‌ها صرفه جویی می‌کند. نیرو‌های ارتش یمنی متعهد شده‌اند تا زمانی که رژیم اسرائیل حملات خود را متوقف نکرده باشد حملات به کشتی‌های این رژیم را در دریای سرخ ادامه خواهد داد.

 

نوامبر گذشته، گروه انصارالله کشتی گلکسی لیدر متعلق به رامی اونگر، تاجر اسرائیلی را در واکنش به بمباران نوار غزه توسط اسرائیل توقیف کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار