نقشه راه برای رونق صادرات-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

نقشه راه برای رونق صادرات

رئیس کل بانک مرکزی از ترسیم نقشه راه برای رونق اقتصادی و تعیین کشورهای هدف برای صادرات در آینده نزدیک خبر داده و به دو مسئله مهم اقتصادی مطرح شده در جلسه روز گذشته هیات دولت پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۶ - ۲۵ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 17
کد خبر: ۲۵۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ برآورد تحولات اقتصادی حاکم بر جامعه از ثبات نسبی بازار حکایت می کند، امری که رئیس کل بانک مرکزی آن را حاصل سیاست های اقتصادی ارگان تحت نظرش قلمداد نموده است.

 

عبدالناصر همتی در یادداشتی در شبکه اجتماعی اش گریزی به تحولات حاکم بر بازار و رونق نسبی صادرات زده و از برنامه های بانک مرکزی برای تعیین نقشه راهی برای رونق صادرات سخن گفته است. در این یادداشت آمده است: وضعیت سامانه نیما و پیشی گرفتن عرضه ارز بر تقاضای آن که نقش مهمی در ثبات این روزهای بازار ارز دارد، نشانه خوبی است که اتخاذ سیاست‌های درست صادراتی و ارزی می‌تواند این روند را مستمرا بهبود بخشد.

 

وی تصریح کرد: کاهش اتکا به درآمدهای نفتی، متنوع سازی درآمدهای ارزی، تعیین نقشه راه برای صادرات کشور و از همه مهمتر ثبات در سیاست‌ها از اهم موضوعات سیاست گذاری در کشور است.

 

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در این‌ راستا دو موضوع مهم در جلسه روز قبل هیات دولت مطرح شد:

 

۱-توجه بیشتر به مساله اصلاح و ارتقا فضای کسب و کار

 

۲-ثبات در مقررات صادراتی و اجتناب از صدور بخشنامه های موردی در مقاطع مختلف سال برای منع صادرات با هدف تنظیم بازار

 

رئیس شورای پول و اعتبار همچنین افزود: نقشه راه برای رونق صادرات، تعیین کشورهای هدف صادراتی، مشخص کردن سهم هرکدام از کالاهای صادراتی در سبد صادراتی و تعیین یک برنامه هدفمند حداقل ۵ ساله برای کشورمان اقدامی ضروری است.

 

وی گفت: در این راستا و در کنار گسترش تعامل با کشورهای مختلف، باید بطور جدی تلاش شود محدودیت های تحریم های خصمانه را که آثار منفی زیادی بر اقتصاد کشور و وضعیت اقتصادی مردم دارد به فرصتی جهت رونق تولید و جهش صادرات غیرنفتی تبدیل کنیم.

ارسال نظر