کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

پزشکیان: با همکاری کشورهای اسلامی باید بساط ظلم به مسلمانان پایان یابد

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه روابط و همکاری‌های میان ایران و یمن قوی‌تر از قبل ادامه خواهد یافت گفت: وحدت و انسجام، قدرت کشورهای اسلامی را تقویت می‌کند و اگر همه کشورهای اسلامی همراه و هماهنگ باشند، چشم طمع دشمنان از ملت‌های اسلامی به طور کامل برداشته خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور شامگاه دوشنبه در دیدار «محمد عبدالسلام» سخنگو و رئیس هیئتمذاکره‌کنندهه دولت نجات ملی یمن که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری به ایران سفر کرده است، ابراز امیدواری کرد که با هم‌افزایی و همکاری همه کشورهای اسلامی، بساط ظلم به مسلمانان پایان یابد.


رئیس جمهور ارتباط میان ایران و یمن را متکی بر اعتقادات و فرهنگ مشترک و خدشه‌ناپذیر توصیف و تصریح کرد: اقدامات یمن در حمایت از ملت فلسطین بسیار مهم و موثر بوده و به وضوح رژیم صهیونیستی و حامیانش را تحت فشار گذاشته است. ایستادگی ملت یمن در برابر فشارها و دشمنی‌های مستکبرین نیز بسیار ارزشمند و قابل ستایش است.


پزشکیان باتأکیدد بر اینکه روابط و همکاری‌های میان ایران و یمن پس از این نیز قوی‌تر از قبل ادامه خواهد یافت، افزود: وحدت و انسجام، قدرت کشورهای اسلامی را تقویت می‌کند و اگر همه کشورهای اسلامی همراه و هماهنگ باشند، چشم طمع دشمنان از ملت‌های اسلامی به طور کامل برداشته خواهد شد.


«محمد عبدالسلام» سخنگو و رئیس هیئتمذاکره‌کنندهه دولت نجات ملی یمن نیز در این دیدار روابطفی‌مابینن ایران و یمن را گسترده و ریشه‌دار دانست و اظهار داشت: اشتراکات دیرپای ایران و یمن باعث شکل‌گیری روابطی استوار میان دو طرف شده است.


رئیس هیئت مذاکره‌کننده دولت نجات ملی یمن با بیان اینکه یمن موضعی شرافتمندانه در دفاع از ملت مظلوم فلسطین و نیز منافع همه امت اسلامی اتخاذ کرده و همین مسئله باعث تغییر نگاه دشمنان به یمن به‌عنوان یک نیروی تأثیرگذار بر تحولات منطقه شده است، گفت: موضع قدرت امروز یمن بعد از لطف و عنایت خدا و ایستادگی رهبری و ملت یمن، مرهون همبستگی و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران است. امیدوارم همکاری‌های ما در راستای تأمین منافع متقابل بیش‌ازپیش گسترش یابد.

 

محمد عبدالسلام خاطرنشان کرد: یمن هماهنگی و هم‌افزایی با ایران را در عرصه‌های مختلف باهدف مقابله با چالش‌های مشترک ادامه خواهد داد. امروز یمن توان مقابله با چالش‌هایی را دارد که شاید کشور دیگری چنین توانی نداشته باشد و این راه ملت یمن منبعث از ایمان به ارزش‌ها و انگیزه‌های والای مردم این کشور است./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار