پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

پزشکیان: امت اسلامی برای جلوگیری از جنایت صهیونیست‌ها منسجم‌تر شود

رئیس جمهور با تقدیر از مواضع مالزی در مسئله فلسطین، بر لزوم انسجام بیشتر کشورهای اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۳۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار آقای «داتو جوهرین عبدل» رئیس مجلس مالزی که به منظور شرکت در مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده است، روابط ایران و مالزی را دوستانه و برادرانه توصیف کرد و گفت‌: ما قصد داریم در دوره جدید و با اراده مسئولان عالی دو کشور این روابط را مستحکم‌تر، قوی‌تر و موثرتر کرده و با ترسیم چشم‌انداز آینده روابط در مسیر اجرای اهداف مورد نظر به نفع دو کشور و دو ملت گام برداریم.

 

رئیس جمهور در ادامه بر علاقمندی تهران برای تقویت روابط با کوالالامپور در بخش‌های مختلف تجاری،‌ اقتصادی، سیاسی و علم و فناوری بر پایه اشتراکات فرهنگی و دینی میان دو ملت تاکید کرد.


پزشکیان در بخش دیگری از سخنان خود وقایع تلخ و تأسف بار غزه را مصداق بارز نسل‌کشی از سوی رژیم آپارتاید صهیونیستی عنوان کرد و ضمن قدردانی از مواضع قاطع مالزی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین، خواستار وحدت و انسجام بیشتر امت اسلامی برای جلوگیری و توقف این جنایات شد.


آقای داتو جوهرین عبدل رئیس مجلس مالزی نیز در این دیدار ضمن تبریک مجدد انتخاب و انتصاب دکتر پزشکیان به عنوان رئیس جمهور ملت ایران،‌ روابط دو کشور را دارای پیشنیه تاریخی و مبتنی بر اشترکات دینی و فرهنگی عنوان و بر علاقمندی کشورش برای توسعه و تقویت این روابط به نفع دو کشور بلکه امت اسلامی تاکید کرد.


رئیس مجلس مالزی با تاکید بر اهمیت نقش و جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور ثبات و امنیت منطقه تاکید کرد: امروز و در شرایط حساس منطقه نیز جمهوری اسلامی ایران تکیه‌گاهی مطمئن برای جهان اسلام است و امیداوریم در دوره مسئولیت حضرتعالی نیز شاهد نقش آفرینی هرچه بیشتر و بهتر ایران در استقرار صلح و امنیت در منطقه باشیم.


جوهرین عبدل همچنین با اشاره به ریاست مالزی بر اتحادیه آ.سه.آن در سال آینده، بر علاقمندی کشورهای عضو این اتحادیه برای توسعه روابط با ایران تأکید و خواستار گسترش تعاملات بیشتر جمهوری اسلامی ایران بر بستر این اتحادیه با آسیا در جهت منافع همه ملت‌های این قاره شد.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار