خطیب نماز جمعه تهران: نگاه دولت و مجلس معطوف به اصلاح ساختار بودجه باشد / مشکلات فراروی تولید باید مرتفع شود قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد

علت انصراف طیب‌نیا از معاون اولی دولت پزشکیان

درباره عدم پذیرفتن مسئولیت معاون اولی توسط طیب نیا، برخی مسائل و مشکلات شخصی در برخی رسانه‌ها عنوان شده که به نظر می‌آید که تنها دلیل احتمالی نبوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدرضا عارف در حالی از سوی پزشکیان به سمت معاون اولی رئیس‌جمهور منصوب شد که حتی جریانات نزدیک به مسعود پزشکیان نیز از این انتصاب شوکه شدند.


عارف در روزهای گذشته گزینه جدی برای معاون اولی رئیس‌جمهور نبود و در رسانه‌ها و نزدیکان دولت بیش از همه گزینه‌ها، نام علی طیب نیا مطرح شده بود.


رسانه‌های اصلاح‌طلب که از طیب نیا به‌عنوان موفق‌ترین وزیر اقتصادی سال‌های اخیر نام می‌بردند، خود را برای خبر انتصاب معاون اولی او از چند روز قبل آماده کرده بودند.


درباره عدم پذیرفتن مسئولیت معاون اولی توسط طیب نیا، برخی مسائل و مشکلات شخصی در برخی رسانه‌ها عنوان شده که به نظر می‌آید که تنها دلیل احتمالی نبوده است.


فاصله نظریات سیاسی و اقتصادی بسیاری از اعضای شورای راهبری دولت چهاردهم برای انتخاب وزرای دولت جدید با طیب نیا به‌قدری آشکار است که قابل‌پیش‌بینی بود که وی نپذیرد که شخص اول کابینه‌ای باشد که خروجی آن توسط این شورای راهبری با آن ترکیب خاص سیاسی معرفی می‌شود.


این‌گونه به نظر می‌آید که طیب نیا، دیدگاه‌های کارشناسی متفاوت با خروجی شورای راهبری دولت چهاردهم دارد و ترکیب پیشنهادی وزرای جدید را مطلوب نمی‌دانسته است.


در همین حال شورای راهبری، شب گذشته با یک ترکیب اصلاح‌طلبانه به ریاست محمدجواد ظریف، با معرفی گزینه‌های پیشنهادی خود به رئیس‌جمهور برای وزارتخانه‌های زیر مجموعه دولت، به کار خود پایان داد.


مسعود پزشکیان پیش‌ازاین بارها بر تشکیل دولتی که نمایانگر وفاق ملی باشد تأکید کرده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار