یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند

رسانه آلمانی: مذاکرات صلح کی یف _ مسکو ۶ تا ۹ ماه آینده انجام می‌شود

رسانه آلمانی: مذاکرات صلح کی یف _ مسکو ۶ تا ۹ ماه آینده انجام می‌شود بیشتر مقامات غربی معتقدند اوکراین برای پس‌گرفتن مناطقی که تا کنون در جنگ از دست داده، شانسی ندارد، اما برای حفظ روحیه سربازان اوکراینی این مسئله را به‌صورت علنی اعلام نمی‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه آلمانی به نقل از مقاماتی که نخواستند نامشان فاش شود گزارش داد بیشتر دیپلمات‌ها و مقامات نظامی غرب اعتماد خود را به موفقیت کی‌یف در جنگ از دست داده و باور دارند وضعیت در ادامه بیش‌ازپیش به نفع مسکو خواهد بود.

این مقامات به روزنامه «ولت» گفتند هیچکس در بروکسل امید ندارد که اوکراین بتواند خاک ازدست‌رفته خود را بازگرداند و گفتمان جاری در غرب حول محور راهکار مسالمت‌آمیز و مذاکره با روسیه بنا شده است.

رسانه آلمانی گزارش داد غرب برای اجتناب از کاهش روحیه سربازان اوکراینی این مسئله را به‌صورت علنی اعلام نمی‌کند، اما در پشت پرده مقامات غربی می‌دانند وضعیت کی‌یف بدتر از آن چیزی است که اعلام می‌شود. آنها به این نتیجه رسیده‌اند که روسیه به‌زودی به لایه دوم دفاعی اوکراین نفوذ خواهد کرد.

مصاحبه‌هایی که روزنامه ولت انجام داده نشان می‌دهد هیچ‌یک از مقامات غربی بازگشت مرز‌های روسیه و اوکراین به مرز‌های ۲۰۱۴ را محتمل نمی‌دانند. اتحادیه اروپا معتقد است که فارغ از نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، مذاکرات صلح میان کی‌یف و مسکو بین ۶ تا ۹ ماه آینده آغاز خواهد شد.

به گزارش این روزنامه، مقامات غربی با وجود آگاهی از وضعیت بحرانی اوکراین در میدان نبرد، حمایت‌های تسلیحاتی خود را به میزانی افزایش نمی‌دهند که تغییر موازنه قدرت در میدان نبرد را ممکن سازد، زیرا نگران تشدید تنش‌ها میان مسکو و غرب هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار