گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تاکید آلمان بر تداوم حمایت از اوکراین

وزیر خارجه آلمان سه شنبه شب از تداوم حمایت نظامی، دیپلماتیک از اوکراین در نبرد با روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید حملات موشکی روسیه به اوکراین در اولین روزهای سال ۲۰۲۴، وزیر خارجه آلمان در سخنانی مجددا از کی‌یف حمایت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس» «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به حمله گسترده روسیه به اوکراین سه شنبه شب به وقت تهران گفت: «تا زمانی که مردم اوکراین به ما نیاز داشته باشند، ازاین کشور حمایت خواهیم کرد.»

 

وی گفت: «پوتین با هر حمله موشکی می‌خواهد اوکراین را نابود کند. با سامانه‌های پدافند موشکی "پاتریوت" و "آیریس" که ما عرضه می‌کنیم، زندگی اوکراینی‌ها نجات می‌یابد. از مردم اوکراین تا زمانی که به ما نیاز دارند حمایت می‌کنیم.»

 

بر اساس این گزارش، دو شهر بزرگ اوکراین روز سه شنبه مورد حملات موشکی روسیه قرار گرفتند که منجر به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ نفر شد. این جنگ به مرز ۲ سالگی خود نزدیک شده و روسیه حملات زمستانی را تشدید کرده است.

 

«یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز گفت که روسیه تنها چند روز برای آماده سازی یک حمله موشکی جدید زمان نیاز دارد.

 

این مقام نظامی اوکراین اظهار داشت: «فکر می‌کنم روس‌ها چند روز برای برنامه‌ریزی حملات موشکی زمان نیاز داشته باشند. هر موشک برنامه‌ریزی شده و مسیر آن مشخص است.کجا به راست و چپ بپیچد، کجا صعود کند و به کجا ضربه بزند.»

 

ایحنات گفت که نیروی هوایی اوکراین نمی‌تواند درباره تاریخ یا دفعات حملات روسیه اظهار نظری کند.وی خاطرنشان کرد که روس‌ها از انبار موشک‌های دست ‌نخورده برخوردارند و اکنون از آن‌ها استفاده می‌کنند.

 

در تحولی دیگر، «ولودیمیر زلنسکی»رئیس‌جمهور اوکراین در انتقاد از مواضع اخیر غرب نسبت به جنگ این کشور با روسیه عنوان کرد:«غرب احساس فوریت در مورد جنگ را از دست داده است و شهروندان اوکراینی هم احساس تهدید علیه خود و مملکتشان را در این جنگ از دست داده‌اند.»/ فارس

ارسال نظر