افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم

تاکید آلمان بر تداوم حمایت از اوکراین

وزیر خارجه آلمان سه شنبه شب از تداوم حمایت نظامی، دیپلماتیک از اوکراین در نبرد با روسیه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با تشدید حملات موشکی روسیه به اوکراین در اولین روزهای سال ۲۰۲۴، وزیر خارجه آلمان در سخنانی مجددا از کی‌یف حمایت کرد.

 

به گزارش خبرگزاری «اینترفکس» «آنالنا بائربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در واکنش به حمله گسترده روسیه به اوکراین سه شنبه شب به وقت تهران گفت: «تا زمانی که مردم اوکراین به ما نیاز داشته باشند، ازاین کشور حمایت خواهیم کرد.»

 

وی گفت: «پوتین با هر حمله موشکی می‌خواهد اوکراین را نابود کند. با سامانه‌های پدافند موشکی "پاتریوت" و "آیریس" که ما عرضه می‌کنیم، زندگی اوکراینی‌ها نجات می‌یابد. از مردم اوکراین تا زمانی که به ما نیاز دارند حمایت می‌کنیم.»

 

بر اساس این گزارش، دو شهر بزرگ اوکراین روز سه شنبه مورد حملات موشکی روسیه قرار گرفتند که منجر به کشته شدن پنج نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰۰ نفر شد. این جنگ به مرز ۲ سالگی خود نزدیک شده و روسیه حملات زمستانی را تشدید کرده است.

 

«یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین نیز گفت که روسیه تنها چند روز برای آماده سازی یک حمله موشکی جدید زمان نیاز دارد.

 

این مقام نظامی اوکراین اظهار داشت: «فکر می‌کنم روس‌ها چند روز برای برنامه‌ریزی حملات موشکی زمان نیاز داشته باشند. هر موشک برنامه‌ریزی شده و مسیر آن مشخص است.کجا به راست و چپ بپیچد، کجا صعود کند و به کجا ضربه بزند.»

 

ایحنات گفت که نیروی هوایی اوکراین نمی‌تواند درباره تاریخ یا دفعات حملات روسیه اظهار نظری کند.وی خاطرنشان کرد که روس‌ها از انبار موشک‌های دست ‌نخورده برخوردارند و اکنون از آن‌ها استفاده می‌کنند.

 

در تحولی دیگر، «ولودیمیر زلنسکی»رئیس‌جمهور اوکراین در انتقاد از مواضع اخیر غرب نسبت به جنگ این کشور با روسیه عنوان کرد:«غرب احساس فوریت در مورد جنگ را از دست داده است و شهروندان اوکراینی هم احساس تهدید علیه خود و مملکتشان را در این جنگ از دست داده‌اند.»/ فارس

ارسال نظر