قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

پزشکیان: نباید اجازه داد مشکلاتی که به‌واسطه اقدامات برخی قدرت‌های خارجی ایجاد شده است، تداوم یابد

رئیس‌جمهور گفت: جمهوری اسلامی ایران و ژاپن همواره روابط صمیمی و دوستانه‌ای داشته‌اند و نباید اجازه داد مشکلاتی که به‌واسطه اقدامات برخی قدرت‌های خارجی در روابط دو کشور ایجاد شده است، تداوم یابد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۵۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران شامگاه سه‌شنبه در دیدار «یوشی فومه تسویه» فرستاده ویژه نخست‌وزیر ژاپن که به‌منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر کرده بود، با تشکر از پیام تبریک نخست‌وزیر این کشور، به گفتگوی تلفنی خود با وی اشاره و مذاکرات صورت‌گرفته را صمیمی، مفید و سازنده توصیف کرد.


رئیس‌جمهور با استقبال از پیشنهاد و ابراز علاقه‌مندی دولت ژاپن برای دیدار و مذاکره حضوری سران دو کشور در راستای تقویت و گسترش همکاری‌های فی‌مابین، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران و ژاپن همواره روابط صمیمی و دوستانه‌ای داشته‌اند و نباید اجازه داد مشکلاتی که به‌واسطه اقدامات برخی قدرت‌های خارجی در روابط دو کشور ایجاد شده است، تداوم یابد.


دکتر پزشکیان همچنین در پاسخ به طرح درخواست دولت ژاپن برای نقش‌آفرینی فعال جمهوری اسلامی ایران در حل مسائل منطقه از جمله پایان دادن به جنگ در غزه گفت: ایران از هر اقدام و حرکتی در مسیر ایجاد و تقویت صلح و ثبات در منطقه استقبال می‌کند، اما برخی کشورها به‌جای تلاش برای پایان دادن به جنگ با اقدامات خود از جمله تأمین سلاح و توجیه جنایتگری به تداوم آن کمک می‌کنند.


«یوشی فومه تسویه» فرستاده ویژه نخست‌وزیر ژاپن نیز در این دیدار با ابلاغ تبریک مجدد و آرزوی موفقیت برای دکتر پزشکیان، با بیان اینکه آقای کیشیدا مشتاق دیدار با جنابعالی و گفتگوی حضوری درباره گسترش روابط فیمابین است، اظهار داشت: نخست‌وزیر ژاپن همچنین باتوجه‌به جایگاه جمهوری اسلامی ایران و نقش‌آفرینی سازنده در تحولات منطقه مشتاق تقویت همکاری‌ها با ایران در مسیر تقویت و تثبیت صلح و ثبات در منطقه غرب آسیا است.


فرستاده ویژه نخست‌وزیر ژاپن همچنین با اشاره به روابط دیرینه دو ملت، تصریح کرد: دولت ژاپن معتقد است، با همکاری یکدیگر می‌توانیم گام‌های مؤثری در زمینه رفع مشکلات منطقه و جهان برداریم./ فارس

ارسال نظر