روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند

تدابیر شدید امنیتی در مراکز وابسته به رژیم صهیونیستی در سراسر جهان

یک رسانه صهیونیستی با اشاره به ترور رئیس دفتر سیاسی حماس، از برقراری تدابیر شدید امنیتی در مراکز وابسته به رژیم اشغالگر در سراسر جهان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارنوت» دلیل اتخاذ تدابیر امنیتی گسترده در مراکز دیپلماتیک و دیگر مراکز تجمع صهیونیست‌ها و موسسات صهیونیستی در اقصی نقاط جهان را نگرانی از تبعات ترور «اسماعیل هنیه» رهبر فقید جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اعلام کرد.

 

روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز صبح در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و یکی از محافظان وی در اثر اصابت قرار گرفتن محل اقامت آنان در تهران به شهادت رسیدند. در اطلاعیه سپاه تاکید شد: علت و ابعاد این حادثه در حال بررسی و نتایج آن متعاقبا اطلاع رسانی خواهد شد.

 

اقدام کوردلانه و ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی در ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین موجی از محکومیت‌ها را در سطح جهان به همراه داشته است.

 

حزب الله لبنان در بیانیه‌ای تاکید کرد که شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس عزم رزمندگان مقاومت برای مقابله با دشمن صهیونیستی را راسخ‌تر می‌کند.

 

در بیانیه حزب الله آمده است: به مردم مبارز، مجاهد و مظلوم فلسطین و برادران شریفمان در جنبش حماس و همه گروه‌های عزیز مقاومت فلسطین و به ملت‌های عربی و همه مبارزان آزاده و شریف، شهادت رهبر بزرگ و صادق و برادر عزیز استاد اسماعیل هنیه رحمت الله علیه را تسلیت می‌گوییم و از خداوند متعال صبر و پاداش دنیا و آخرت را برای ایشان مسالت می‌کنیم.

 

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم ضمن تسلیت شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، بر تداوم مقاومت علیه رژیم اشغالگر تاکید کرد.

 

جنبش جهاد اسلامی افزود: شهادت رهبر ملی بزرگ اسماعیل هنیه را به ملت فلسطین و امت عربی و اسلامی تسلیت می‌گوییم، عملیات کوردلانه‌ای که دشمن جنایتکار علیه نمادی از نماد‌های مقاومت انجام داد، هرگز ملت ما را از تداوم مقاومت برای متوقف کردن جنایات دشمن صهیونیستی که از حد خود گذشته است، متوقف نخواهد کرد.

 

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن هم در واکنش به ترور اسماعیل هنیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ترور رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در تهران یک جنایت تروریستی و نقض صریح قوانین بین‌المللی است.

 

این خبر در حالی منتشر می‌شود که برخی رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند: در ساعات اخیر، ممنوعیت کامل خروج از تعدادی از پایگاه‌های اسرائیل اعلام شد/ مهر

ارسال نظر