مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند

سخنگوی سپاه: دشمن می‌خواهد باور مردم را درباره سپاه تغییر دهد

معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه با اشاره به اینکه بسیج و سپاه در خدمت به مردم در دولت‌های مختلف کارنامه پرافتخاری دارد، گفت: همیشه دشمن تلاش می‌کند تا تصویری غیر واقعی از سپاه و بسیج به افکار عمومی ارائه دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 10
کد خبر: ۲۵۶۹۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار نایینی در جمع تعدادی از مسئولان سپاه در مشهد، اظهار داشت: امروز در کشور برای خدمت به مردم، همدلی و وحدت بین همه ارکان نظام وجود دارد و سپاه پس از دوران دفاع مقدس با استفاده از تمام ظرفیت‌ها و امکانات برای خدمت لحظه‌ای از پای ننشسته و با همه دولت‌ها برای رفع گرفتاری‌ها آستین بالا زده است به طوری که شهید جمهور نهاد مقدس سپاه را صادق‌ترین نهاد در همکاری با دولت برای کمک و خدمت به مردم عنوان کرد.

وی به استراتژی اندیشکده‌های غربی در مقابل نظام اسلامی که معتقد است "مهم‌ترین مولفه قدرت ملی، مدیریت افکار عمومی است" اشاره کرد و گفت: تمام مراکز اندیشه‌ورز آمریکایی و اسرائیلی انقلاب اسلامی ایران را برای خود تهدید برمی‌شمارند.

معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه با بیان اینکه اندیشه‌ورزان غربی در خصوص مسئله تهدیدآمیز بودن این انقلاب ۴ دیدگاه دارند، گفت: دیدگاهی تهدید ایران را ذاتی می‌داند، دیدگاه دیگر ریشه تهدید را در رفتار‌های جمهوری اسلامی دانسته و در تلاش است تا با اعمال تحریم‌های بیشتر، فشار اقتصادی، فعال کردن دیپلماسی و تهدیدات نظامی با آن مقابله کنند.

نایینی افزود: دیدگاه سوم می‌گوید ریشه تهدید در الگوی حکمرانی بر اساس ولایت‌فقیه است؛ لذا مسئله ولی‌فقیه را مورد هدف قرار داده و برای همین است که همواره در شبکه‌های اجتماعی برای تضعیف این جایگاه تلاش می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: گروه دیگر معتقدند ریشه تهدید انقلاب اسلامی، سپاه است، آنان وجود عنصر سپاه را مورد تهدید در منافع خود می‌دانسته و تلاش دارند تا با تصویرسازی و تحریف واقعیت‌ها تا ذهنیت و باور مردم را درباره سپاه تغییر دهند.

معاون روابط عمومی کل و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب که فرمودند «مردم با تصویر سر و کار دارند نه با واقعیت‌ها»، گفت: ۲۴ سال پیش اندیشکده‌ای مطرح در آمریکا در مقاله‌ای نوشته است که جنگ آینده جنگ روایت‌ها است. در جنگ آینده برنده کسی نیست که موشک برد بلند، تجهیزات و امکانات نظامی داشته باشد، بلکه برنده جنگ کسی است که باورپذیرترین روایت اول هر جنگ را بدست بیاورد، یعنی بتواند بر باور‌ها و افکار عمومی تسلط یافته و ذهن‌ها را طبق آنچه که می‌خواهد، هدایت کند.

نایینی عنوان کرد: در ماجرای شهید اسماعیل هنیه سپاه پاسداران با هوشیاری کامل توانست با اطلاع‌رسانی و آگاهی صحیح افکار عمومی در شبکه‌های اجتماعی روایتی درست و منطبق با واقعیت بیان کند، لذا دشمن در این ترور نتوانست پس از آن علیه جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت عکس‌العملی نشان داده و طرح‌های دشمن با شکست مواجه شد.

معاون روابط عمومی و سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بیان کرد: تاخیر در بیان روایت سبب می‌شود تا دشمن روایت اول را بازگو کرده و تصویر دلخواه خود را در افکار عمومی نقش ببندد و امروز مشکل ما در روایت، صداقت نیست، بلکه مهارت در بیان روایت است.

وی با اشاره به نقش مهم رسانه‌های انقلابی عنوان کرد: روایت‌های ما به عنوان جریان انقلاب باید قطعا از انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، سپاه و جبهه مقاومت جذاب، مستند، به موقع، باورپذیر، صادقانه، قابل فهم بوده و تناقض نداشته باشد، اگر تناقض داشته باشد، مرجعیت خبری از دست می‌رود. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر