رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

ترور «هنیه» با اطلاع و حمایت آمریکا و انگلیس انجام گرفت

ترور «هنیه» با اطلاع و حمایت آمریکا و انگلیس انجام گرفت «لری جانسون» اعلام کرد که ترور «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس با اطلاع و حمایت انگلیس و آمریکا صورت گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 31
کد خبر: ۲۵۲۶۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، «لری جانسون» افسر بازنشسته سازمان مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) شهادت «اسماعیل هنیه» رهبر سیاسی حماس را عبور از خطر قرمز‌ها دانست و گفت که این ترور با اطلاع و حمایت انگلیس و آمریکا صورت گرفته است.

 

از خبرگزاری اسپوتنیک، جانسون در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد: «من این را می‌گویم، زیرا ما همچنین گزارش‌هایی داریم که نشان می‌دهد ناو‌های جنگی آمریکا و انگلیس به سمت دریای مدیترانه حرکت می‌کنند». وی سپس اضافه کرد: «احتمالا در یکی از ناو‌های آمریکایی یک واحد اعزام دریایی است».

 

وی در ادامه خاطرنشان کرد: بنابراین تنش‌ها در منطقه حتی فراتر از آن چیزی است که پس از حمله ماه آوریل (فروردین) به کنسولگری ایران در دمشق رخ داد.

 

این افسر پیشین سیا در همین زمینه گفت: ایران در واکنش به حمله آوریل پیام بسیار روشنی را به اسرائیل داد و اینکه در آینده نیز هرگونه اقدام تحرک‌آمیز و تنش‌زای دیگر با واکنش روبرو خواهد شد. اکنون نیز حزب‌الله و ایران برانگیخته شده‌اند و (رژیم) اسرائیل هم در مقابل در حال محاسبه توان مقاومت در برابر هرگونه حمله احتمالی است.

 

جانسون در بخش دیگری از این گفت‌وگو، وضعیت کنونی را بسیار خطرناک دانست و افزود: «حمله [به هنیه] چنان آشکار بود که فکر نمی‌کنم هیچ محدودیتی از سوی ایران یا حزب‌الله وجود داشته باشد و به عقیده من عبور از خط قرمزها است. این بسیار نگران کننده است، زیرا می‌تواند اوضاع را از کنترل خارج کند و ما اکنون منتظر هستیم تا ببینیم چه می‌شود».

 

گفتنی است؛ اسماعیل هنیه رهبر سیاسی حماس که برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان رئیس جمهوری ایران در تهران حضور داشت، بامداد امروز چهارشنبه در محل اقامتش هدف اصابت موشک قرار گرفت و به شهادت رسید./ ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار