جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

افشاگری سناتور آمریکایی درباره هدف نتانیاهو از ترور شهید هنیه

افشاگری سناتور آمریکایی درباره هدف نتانیاهو از ترور شهید هنیه یک سناتور ارشد آمریکایی فاش کرد نخست وزیر رژیم صهیونیستی با ترور شهید هنیه بدنبال مسدود کردن راه مذاکرات با حماس است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۳ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 01
کد خبر: ۲۵۲۷۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، یک سناتور آمریکایی گفت که ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس اقدامی عمدی از سوی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی برای مسدود کردن مسیر مذاکرات بود.

 

براساس گزارش المیادین، او اشاره کرد که این ترور تنش بیشتر را بشارت می‌دهد. به نوشته روزنامه آمریکایی پولیتیکو، رهبران بانفوذ کنگره آمریکا از عواقب ترور اسماعیل هنیه بر پیشرفت مذاکرات آتش بس در غزه ابراز نگرانی کردند.

 

پولیتیکو به نقل از جک رید، رئیس کمیته نیرو‌های مسلح سنا معتقد است که این ترور اقدامی عمدی از سوی نتانیاهو برای مسدود کردن مسیر مذاکرات بود.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین چند روز پیش اعلام کرد که با میانجی‌گران در ارتباط است که آنچه اخیرا در نشست رم رخ داده، در مورد مذاکرات برای دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه را بشنود.

 

حماس با این کار نشان داد که بنیامین نتانیاهو بار دیگر به استراتژی تعلل و فرار از دستیابی به توافق بازگشته است. این جنبش توضیح داد که طفره رفتن نتانیاهو با تعیین شرایط و خواسته‌های جدید قابل درک است و این شرایط و خواسته‌ها نشان دهنده عقب‌نشینی از مذاکرات است. 

 

منابعی به الیمیادین گفتند که نتانیاهو مانع مذاکرات آتش بس می‌شود، زیرا این مذاکرات به معنای اعتراف به شکست او است، به ویژه با پایبندی مقاومت فلسطین به خواسته‌های عادلانه و مشروع خود. نتانیاهو می‌ترسد که دولتش در نتیجه آتش‌بس سقوط کند، زیرا بسیاری از اعضای کابینه صهیونیستی تهدید کرده اند در صورت امضای توافق، از کابینه خارج خواهند شد.

 

روز چهارشنبه پس از بيانيه سپاه پاسداران ایران، جنبش حماس اعلام کرد اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی این جنبش در تهران ترور شده است. هنیه برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود پزشکیان، رئیس جمهور جدید ایران به تهران آمده بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار