پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

پزشکیان: ایران ذره‌ای از حمایت فلسطینیان کوتاه نخواهد آمد

رئیس جمهور اقدامات تروریستی را ناشی از به بن بست رسیدن صهیونیستها دانست و گفت: رهبری، ملت و دولت ایران ذره ای از حمایت ملت مظلوم فلسطین کوتاه نخواهند آمد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 01
کد خبر: ۲۵۲۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر،  مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان شامگاه چهارشنبه در گفت‌وگوی تلفنی با «خلیل الحیه» مسئول ارتباطات عربی حماس و جانشین دفتر سیاسی این جنبش در غزه که برای حضور در مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری، شهید اسماعیل هنیه را در سفر به تهران همراهی می‌کرد، با تبریک و تسلیت شهادت مجاهد بزرگ و نستوه حاج اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، اظهار داشت: برادر عزیزمان شهید اسماعیل هنیه، میهمان رسمی رئیس جمهور و دولت جمهوری اسلامی ایران بود و همین مسئله داغ شهادت ایشان را برای ما دوچندان می‌کند.

 

وی با اشاره به این‌که «رژیم صهیونیستی در همه سیاست‌های جنایتکارانه خود ناکام مانده است»، اینگونه اقدامات تروریستی را ناشی از به بن بست رسیدن صهیونیست‌ها دانست و تاکید کرد: رهبری، ملت و دولت ایران نه تنها ذره‌ای از حمایت از ملت مقاوم و مظلوم فلسطین کوتاه نخواهند آمد بلکه با عزمی راسخ‌تر به حمایت و پشتیبانی از محور مقاومت و خصوصاً مردم فلسطین و مظلومین غزه ادامه خواهند داد.

 

«خلیل الحیه» هم در این گفت‌وگوی تلفنی با تشکر از پیام تسلیت رئیس جمهور و نیز سخنان دقیق و اصولی دکتر پزشکیان در خصوص مسئله فلسطین در مراسم تحلیف، جمهوری اسلامی ایران را حامی واقعی محور مقاومت و پشتیبان همیشگی فلسطینیان عنوان کرد و افزود: شهادت حاج اسماعیل هنیه در تهران، حکمت و مصلحت خداوند متعال بود تا بار دیگر درهم تنیدگی و همراهی اعضای محور مقاومت با یکدیگر را نشان دهد.

 

مسئول ارتباطات عربی حماس با اشاره به اینکه شهید هنیه دو بار در تشییع شهید سلیمانی و شهید رئیسی در تهران حضور یافت، اظهار داشت: اکنون این شهید عزیز بر دوش مردم عزیز ایران و پس از نماز رهبر معظم انقلاب اسلامی تشییع می‌شود و پس از آن هم در میان مردم قطر تشییع خواهد شد تا همانگونه که در دوران حیاتش به دنبال وحدت امت اسلامی و شیعیان و اهل تسنن بود، اکنون به آن جامه عمل هم بپوشاند./ مهر

ارسال نظر