درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

واکنش جبلی به ماجرای برنامه «جعبه سیاه» و هادی عامل

رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: اتفاقی که در برنامه آقای عامل افتاد، حاصل یک بی‌سلیقگی بوده و من تذکر داده‌ام.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۵ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۴۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، پیمان جبلی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتفاقی که در برنامهٔ آقای عامل افتاد، حاصل یک بی‌سلیقگی بوده و من تذکر داده‌ام.

 

وی ادامه داد: این برنامه با ۵۲ مهمان ضبط شده که چند نفر دلگیر شدن که نباید چنین اتفاقی می‌افتاد و بنده هم تذکر دادم که نباید با این شیوه انجام شود.

 

رئیس سازمان صداوسیما گفت: این برنامه در گذشته پخش شده است و چند بار بازپخش شده که ششمین بازپخش این برنامه مورد توجه قرار گرفته است.

 

جبلی در واکنش به شایعات اخیر مبنی بر بازداشت وی و ارتباط این موضوع با استخراج رمز ارز، اظهار کرد: این اخبار کذب و با هدف تخریب رسانه ملی انجام می‌شود.

 

وی گفت: عامل انتشار این شایعه شناسایی شده و این اقدامات خلاف اخلاق و جوانمردی، توسط برخی افراد با هدف تخریب رسانه ملی و انحراف مسیر آغاز شده، انجام می‌شود.

 

وی عنوان کرد: تاکنون شکایتی از عاملان این شایعه صورت نگرفته و جزئیات پرونده همچنان در دست بررسی است. منتظریم جزئیات بیشتری از این ماجرا مشخص شود تا تصمیمات لازم اتخاذ گردد. بسیاری از این کارها برای این است که حواس ما در رسانه ملی پرت شود.

 

جبلی افزود: اما بدون توجه به این شایعات و حواشی، همان‌طور که تاکنون عمل کرده‌ایم، با قدرت مسیر خود را ادامه خواهیم داد./ مهر

ارسال نظر