به گزارش راهبرد معاصر، مینا کاویانی، بستنی سنتی را از بستنیهای محبوب ایرانیها برشمرد که علاوه بر شیر و سایر مواد اولیه دارای خامه نیز هست و گفت: همین امر موجب میشود انرژی بالایی داشته باشد، بنابراین توصیه میشود در مصرف این نوع بستنی، اعتدال را رعایت کنیم.
وی نکته مهم دیگر درباره بستنی سنتی ایرانی را نحوه تهیه آن برشمرد و افزود: امکان دارد در مواردی این بستنی به صورت غیرپاستوریزه تهیه شود، به همین دلیل برای پیشگیری از مسمومیت و بیماری، باید بستنی سنتی را حتماً از مکانهای مطمئن تهیه کرد.
این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: با رعایت نکات تغذیهای و توجه به موارد بهداشتی میتوان از بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه به ویژه در فصل تابستان لذت برد./ مهر