بلبشوی مدیریتی استانداری تهران درباره آلودگی هوا/ کارگروه، ادعای دبیر را «شایعه کذب» نامید! پیش‌بینی ۲۷۴ روز پیش رئیس قوه قضاییه درست بود تکذیب اجرای طرح زوج و فرد در تهران از در منازل در شرایط عادی این استان‌ها امسال بیشترین بارش برف را تجربه خواهند کرد چه کسانی نمی توانند در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ ثبت نام کنند آخرین وضعیت ترافیکی کشور/ چند محور مسدود شد تصمیم‌های دودآلودتر از هوای تهران؛ طرح زوج‌وفرد چگونه یک‌شبه اعلام و لغو شد؟ علت مخالفت آموزش و پرورش با تعطیلی مدارس اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی واژگونی اتوبوس تهران–یاسوج در سمیرم حالت بزرگسال «چت‌جی‌پی‌تی» در سال ۲۰۲۶ عرضه می‌شود تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی

اعلام آمادگی کادر درمان ایران برای اعزام به غزه

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی از اعلام آمادگی برای امدادرسانی به مردم ستم‌دیده غزه خبر داد و گفت: در صورت تحقق دسترسی مناسب به نوار غزه، بسیاری از اعضای کادر درمان ایران حاضر به حضور میدانی و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم مظلوم غزه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۴ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۲۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدحسین زارع‌زاده؛ رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی اظهار کرد: هم‌اکنون 10 ماه از آغاز موجی سنگین از جنایات وحشیانه توسط رژیم صهیونیستی در غزه می‌گذرد و از آنجا که مجامع بین‌المللی در برابر این دست اقدامات سکوت کرده و با سهل‌انگاری وظایف قانونی خود را انجام نمی‌دهند، این رژیم کودک‌کش هر روز دست به جنایت‌های جدید و وقیحانه‌تری می‌زند.

 

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی افزود: از آن‌جا که ترور شهید دکتر اسماعیل هنیه در خاک جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت قطعاً موجب این می شود که ما حق پاسخ قاطعانه را برای خود قائل باشیم و خون این شهید والامقام بدون جواب نخواهد ماند.

 

زارع‌زاده با تأکید بر زوال رژیم صهیونیستی گفت: این دست اقدامات تروریستی رژیم غاصب که بدون هیچ حساب و کتابی طی ماه‌های گذشته شاهد آن بودیم نشان از نزدیک شدن پایان حیات این باند جنایت‌کار است که به اذن خدا به‌زودی شاهد آن خواهیم بود.

 

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی ضمن اعلام آمادگی برای امدادرسانی به مردم ستم‌دیده غزه تصریح کرد: در صورت تحقق دسترسی مناسب به نوار غزه، بسیاری از همکاران ما در سراسر ایران حاضر به حضور میدانی و ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به مردم مظلوم غزه هستند.

 

وی یادآور شد: در ماه‌های نخست حملات رژیم اشغالگر قدس به نوار غزه بیش از 15هزار نفر از کادر بهداشت و درمان کشور برای حضور در غزه و امدادرسانی اعلام آمادگی کردند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار