بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

آشوب و ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در انگلیس

به دنبال یک حمله با چاقو در شمال غرب انگلیس که منجر به کشته و زخمی شدن چند کودک شد، ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در شمال شرق این کشور شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر گزارش‌های خبری، از جمعه عصر ناآرامی‌هایی شمال شرق انگلیس را فرا گرفته است که در واکنش به حمله با چاقو به یک مدرسه تابستانی کودکان در این کشور آغاز شد.

در این حمله که روز دوشنبه گذشته در شهر ساوت پورت اتفاق افتاد، سه دختربچه جان باختند و چند کودک و دو بزرگسال هم زخمی شدند.

پلیس درباره این ناآرامی‌ها و آشوب‌ها که در شهر ساحلی ساندرلند رخ داده است، می‌گوید که افسران با «سطوح خشونت شدید و پایدار» مواجه هستند. در جریان این آشوب‌ها ۸ نفر دستگیر و سه افسر پلیس راهی بیمارستان شدند.

در میان ناآرامی‌ها جمعیتی نیز در حمایت از «استفان یاکسلی لنون» معروف به «تامی رابینسون»، فعال راست افراطی و بنیانگذار لیگ دفاع انگلیس (EDL) که اکنون منحل شده است، شعار‌های اسلام‌هراسی سر می‌دادند.

حساب ایکس یاکسلی لنون ادعا‌های نادرستی را منتشر کرده مبنی بر اینکه مهاجم ساوت پورت یک پناهجو بوده که اخیراً با قایق به انگلیس رسیده است.

در حالی که پلیس بعد اعلام کرد مهاجم یک نوجوان ۱۷ ساله متولد انگلیس بوده است.

در پی حمله یک فرد ۱۷ ساله با چاقو در ساوتپورت، چند شهر بریتانیا از جمله لندن، هارتل‌پول، منچستر و آلدرشات شاهد بروز اعتراض‌های خشونت‌آمیز بوده‌اند.

در پاسخ به این خشونت‌ها، کی‌یر استارمر، نخست وزیر، یک برنامه ملی جدید را برای کمک به سرکوب گروه‌های خشن اعلام کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار