اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم

آشوب و ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در انگلیس

به دنبال یک حمله با چاقو در شمال غرب انگلیس که منجر به کشته و زخمی شدن چند کودک شد، ناآرامی‌های ضد مهاجرتی در شمال شرق این کشور شکل گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 03
کد خبر: ۲۵۳۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ بنا بر گزارش‌های خبری، از جمعه عصر ناآرامی‌هایی شمال شرق انگلیس را فرا گرفته است که در واکنش به حمله با چاقو به یک مدرسه تابستانی کودکان در این کشور آغاز شد.

در این حمله که روز دوشنبه گذشته در شهر ساوت پورت اتفاق افتاد، سه دختربچه جان باختند و چند کودک و دو بزرگسال هم زخمی شدند.

پلیس درباره این ناآرامی‌ها و آشوب‌ها که در شهر ساحلی ساندرلند رخ داده است، می‌گوید که افسران با «سطوح خشونت شدید و پایدار» مواجه هستند. در جریان این آشوب‌ها ۸ نفر دستگیر و سه افسر پلیس راهی بیمارستان شدند.

در میان ناآرامی‌ها جمعیتی نیز در حمایت از «استفان یاکسلی لنون» معروف به «تامی رابینسون»، فعال راست افراطی و بنیانگذار لیگ دفاع انگلیس (EDL) که اکنون منحل شده است، شعار‌های اسلام‌هراسی سر می‌دادند.

حساب ایکس یاکسلی لنون ادعا‌های نادرستی را منتشر کرده مبنی بر اینکه مهاجم ساوت پورت یک پناهجو بوده که اخیراً با قایق به انگلیس رسیده است.

در حالی که پلیس بعد اعلام کرد مهاجم یک نوجوان ۱۷ ساله متولد انگلیس بوده است.

در پی حمله یک فرد ۱۷ ساله با چاقو در ساوتپورت، چند شهر بریتانیا از جمله لندن، هارتل‌پول، منچستر و آلدرشات شاهد بروز اعتراض‌های خشونت‌آمیز بوده‌اند.

در پاسخ به این خشونت‌ها، کی‌یر استارمر، نخست وزیر، یک برنامه ملی جدید را برای کمک به سرکوب گروه‌های خشن اعلام کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار