جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

گمانه زنی سازمان ملل از مهاجرت بیش از 500 هزار افغان

گمانه زنی سازمان ملل از مهاجرت بیش از 500 هزار افغان کمیساریای عالی سازمان ملل متحد با هشدار نسبت به آینده نامشخص افغانستان، اعلام کرد بیش از 500 هزار شهروند افغان، کشورشان را ترک خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 August 28
کد خبر: ۱۰۰۱۲۴

به گزارش راهبرد معاصر کمیساریای عالی سازمان ملل متحد برای پناهجویان هشدار داد که احتمال می‌رود تا چهار ماه آینده بیش از ۵۰۰ هزار تن از شهروندان افغانستان، به علت اوضاع نامشخص، این کشور را ترک کنند.

پس از گذشت نزدیک به دو هفته از سقوط دولت پیشین افغانستان از سوی طالبان، هنوز هیچ چارچوبی برای تشکیل حکومت تازه ایجاد نشده و این اوضاع هزاران خانواده را مجبور کرده است که کشور را ترک کنند.

کلی کلمنتس، معاون کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان، گفت: «در حال حاضر ما شاهد خروج شمار زیادی از افغان‌ها نیستیم، اما اوضاع مبهم در افغانستان سریعتر از آن‌چه انتظار می‌رفت تغییر کرده است و ما شاهد فرار انبوه از افغان‌ها خواهیم بود.»

کمیساریای عالی سازمان ملل برای پناهجویان همچنین از کشورهای همسایه‌ی افغانستان خواست تا مرزهای خود را به روی پناهجویان افغان باز کنند.

همزمان با این، برنامه غذایی جهان از سازمان ملل متحد خواست که ۱۲ میلیون دلار را برای رساندن مواد غذایی به مردم افغانستان به این برنامه کمک کند.

شهروندان افغانستان نیز می‌گویند که نامشخص بودن وضعیت سیاسی باعث شده که آنان به فکر ترک این کشور باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار