قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

معاون اطلاعات نیروی قدس: ترور هنیه ارتباطی با مسئله نفوذ ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی در تشریح نشست امروز این کمیسیون گفت: معاون اطلاعات نیروی قدس با تأکید بر اینکه ابعاد مختلف ترور شهید هنیه در حال بررسی است، خاطرنشان کرد: در این ترور، مسئله نفوذ مطرح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۶ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 04
کد خبر: ۲۵۳۲۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی  در تشریح جلسه امروز، یکشنبه، کمیسیون متبوعش گفت:‌ نشست امروز کمیسیون با حضور معاون اطلاعات نیروی قدس سپاه، معاون امنیت وزارت اطلاعات، معاون امور مجلس سپاه پاسداران و معاون حقوقی و مجلس وزارت اطلاعات و با دستور کار بررسی ابعاد مختلف ترور آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس برگزار شد.

وی افزود: معاون اطلاعات نیروی قدس در این جلسه طی گزارشی از اوضاع منطقه پس از عملیات طوفان الاقصی تا امروز  و همچنین جزئیاتی از حادثه تروریستی که منجر به شهادت آقای هنیه شد، ارائه کرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: عملیات طوفان الاقصی جهشی راهبردی در جبهه مقاومت بود و این عملیات سرعت نابودی رژیم صهیونیستی را تسریع کرد، همچنین برای اولین بار در تاریخ رژیم صهیونیستی موجودیت و هویت این رژیم تهدید شد.

رضایی معاون اطلاعات نیروی قدس تصریح کرد: صهیونیستها چاره‌ای جز پذیرش شکست ندارند زیرا به هیچ یک از اهداف تعیین‌شده خود پس از عملیات طوفان الاقصی نرسیده‌اند و ارتش این رژیم طی 10 ماه گذشته دچار فرسایش شده است، علاوه بر این، عملیات طوفان الاقصی موجب آواره شدن 200 هزار نفر از شهرک‌نشینان صهیونیست شده است که همین مسئله موجب شده است رژیم صهیونیستی در عملی متقابل دست به ترور فرماندهان محور مقاومت بزند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی خاطرنشان کرد: ایشان تأکید کردند که ترور اسماعیل هنیه در تهران حاصل نفوذ نبوده است و در این حادثه موضوع نفوذ مطرح نیست. وی همچنین تأکید کرد؛ موضوع ترور شهید هنیه هم‌اکنون در حال بررسی‌های تکمیلی است.

سخنگوی کمیسیون امنیت درباره مباحث مطرح‌شده در بخش دیگری از نشست کمیسیون امنیت ملی  گفت: معاون امنیتی وزارت اطلاعات دیگر سخنران جلسه امروز بود که اظهار داشت اشراف کامل بر همه موضوعات وجود دارد و این معاونت از همه امکانات برای بررسی ابعاد ترور شهید هنیه استفاده کرده و اقدامات میدانی وسیع در این رابطه صورت گرفته است.

رضایی خاطرنشان کرد: معاون امنیتی وزارت اطلاعات همچنین خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی در شرایط سختی به‌سر می‌برد و شبکه‌های جاسوسان موساد در داخل و خارج شناسایی و منهدم شده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر