ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

واکنش اردوغان به نامه توهین‌آمیز ترامپ

واکنش اردوغان به نامه توهین‌آمیز ترامپ رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه به نامه توهین‌آمیز رئیس‌جمهور آمریکا واکنش نشان داد و گفت که آن را فراموش نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۲۶ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 18
کد خبر: ۲۵۳۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  «رجب طیب اردوغان»، رئیس‌جمهور ترکیه جمعه به لحن توهین‌آمیز نامه همتای آمریکایی‌اش، «دونالد ترامپ» واکنش نشان داد.

 

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، اردوغان در یک کنفرانس خبری گفت: «نامه ترامپ منطبق با عرف دیپلماتیک و سیاسی نبود. ما این بی‌احترامی را فراموش نمی‌کنیم. این برای ما اولویت نیست، اما وقتی زمانش برسد، می‌خواهیم بدانند که اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

 

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در نامه‌ای با ادبیاتی به شدت غیرمحترمانه و دور از آداب دیپلماتیک، به «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه توصیه کرده است که از کشتار در سوریه خودداری کند.

 

این نامه را «تریش ریگان» خبرنگار شبکه «فاکس نیوز» منتشر کرده است. تاریخ این نامه به ۹ اکتبر (۱۷ مهر) یعنی همزمان با آغاز عملیات ارتش ترکیه در مناطق تحت کنترل شبه نظامیان کرد در شمال سوریه بازمی‌گردد.

 

ترامپ در این نامه نوشته است:

آقای رئیس‌جمهور گرامی:

بیا با هم یک معامله خوب کنیم! تو نمی‌خواهی مسئول کشتار هزاران نفر باشی و من هم نمی‌خواهم مسئول نابود کردن اقتصاد ترکیه باشم - [لازم باشد] این کار را می‌کنم. قبلا قدری از طعمش را در ارتباط با کشیش [اندرو] برانسون چشیده‌ای.

 

من سخت کار کرده‌ام تا بعضی از مشکلات شما را حل کنم. دنیا را ناامید نکن. می‌توانی معامله فوق‌العاده‌ای کنی. ژنرال مظلوم [کوبانی، فرمانده شبه نظامیان کرد] آماده مذاکره با توست و آماده است تا امتیازاتی بدهد که تابحال نداده است. نسخه‌ای از نامه‌اش را که همین به تازگی دریافت کرده‌ام، به صورت محرمانه [برایت] ارسال می‌کنم.

 

اگر این کار را به طرز درست و انسانی انجام دهی، تاریخ نگاه خوبی به تو خواهد داشت. اما اگر چیزهای خوبی اتفاق نیافتد، تا همیشه به تو به چشم یک شیطان نگاه می‌کند. سرسخت نباش. احمق نباش.

 

بعدا با تو تماس می‌گیرم.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار