سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟

آمریکا: همه طرف ها از تشدید تنش خودداری کنند

وزیر خارجه آمریکا در سخنانی مدعی شد: کاخ سفید در پی آن است تا از مجاری دیپلماتیک از کشورها بخواهد که به ایران بگویند که تشدید تنش‌ها در خاورمیانه به نفع آن‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۷ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۴۸۱

به گزارش راهبرد معاصر، در شرایطی که متحدان غربی رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا این رژیم را از حملات تلافی جویانه قریب الوقوع ایران و محور مقاومت در پی ترور فرماندهان ارشد مقاومت در لبنان و شهید اسماعیل هنیه از سوی این رژیم تروریستی نجات دهند، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه از تلاش برای کاهش تنش در منطقه خبر داد.

 

در همین ارتباط، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه با بیان اینکه غرب آسیا لحظات حساسی را پشت سر می‌گذارد، بر لزوم آتش‌بس در نوار غزه تاکید کرد.

 

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا گفت: تشدید تنش در خاورمیانه به نفع هیچکس نیست و رسیدن به آتش بس در غزه مهم است.

 

بلینکن در سخنانی ادامه داد که منطقه لحظه حساسی را سپری می‌کند و همه طرف‌ها باید از تشدید تنش پرهیز کنند.

 

وی تاکید کرد: نیاز فوری و ضروری برای همه طرف‌هاست که تصمیم‌های درست طی ساعات و روزهای آینده اتخاذ کنند.

 

به زعم بلینکن، شکستن چرخه خشونت با رسیدن به توافق آتش بس در غزه امری ضروری است.

 

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس بامداد چهارشنبه ۱۰ مرداد که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری دکتر مسعود پزشکیان به تهران آمده بود، به شهادت رسید.

 

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران صبح چهارشنبه (۳۱ جولای ۲۰۲۴ برابر با ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) در بیانیه‌ای اعلام کرد: «با عرض تسلیت به ملت قهرمان فلسطین و امت اسلامی و رزمندگان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران، محل اقامت جناب آقای دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی مقاومت اسلامی حماس در تهران مورد اصابت قرار گرفته و در پی این حادثه ایشان و یک نفر از محافظین وی به شهادت رسیدند.»/ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار