چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

باقری: آواره کردن مردم غزه مصداق پاکسازی نژادی است

باقری: آواره کردن مردم غزه مصداق پاکسازی نژادی است معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با وزیر امور خارجه ژاپن با تاکید بر این موضوع که از ژاپن انتظار می‌رود در کمک به غزه تلاش و اقدامات بیشتری انجام دهد، گفت: آواره کردن مردم غزه در داخل و خارج از سرزمینشان، مصداق پاکسازی نژادی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه که به منظور برگزاری کمیته مشورتی معاونین وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ژاپن به توکیو سفر کرده، روز گذشته با خانم کامیکاوا وزیر امور خارجه این کشور ملاقات کرد. در این دیدار آخرین وضعیت روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای و بین المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

 

کامیکاوا ضمن استقبال از سفر ایشان، بر اهمیت برگزاری نشست معاونین وزرای خارجه به منظور ارتقاء مناسبات دوستانه دو کشور تاکید کرد.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار ضمن اشاره بر اهمیت روابط دوستانه و تاریخی دو کشور، بر ضرورت تلاش مضاعف به منظور ارتقاء مناسبات دوجانبه بویژه در بعد اقتصادی و نیز همکاری و تبادل نظر در قبال تحولات بین المللی و منطقه‌ای تاکید کرد.

 

باقری خواستار پایان دادن فوری به جنایات جنگی و نسل کشی رژیم صهیونسیتی در غزه شد و اظهار داشت: از جامعه بین‌الملل و از جمله ژاپن انتظار می‌رود در این زمینه و نیز ارائه فوری کمک‌های بشردوستانه به مردم غزه تلاش و اقدامات بیشتری را انجام دهند.

 

معاون سیاسی وزارت امور خارجه همچنین یادآور شد که آواره کردن مردم غزه در داخل این سرزمین و به خارج از آن مصداق پاکسازی نژادی است و باید فورا متوقف شود.

 

وزیر خارجه ژاپن نیز بر ضرورت ارسال فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه تاکید کرد و خوستار همکاری آحاد جامعه بین المللی برای توقف بحران و جلوگیری از گسترش آن گردید.

 

کامیکاوا ضمن استقبال از سفر علی باقری، بر اهمیت برگزاری نشست معاونین وزرای خارجه به منظور ارتقاء مناسبات دوستانه دو کشور تاکید کرد.

 

معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان پس از سفر به پکن وارد توکیو شد و امروز پس از رایزنی با مقامات ژاپنی، توکیو را ترک کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار