نحوه واریز حقوق نیرو‌های شرکتی / تاریخ دقیق تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی جزئیات کامل جدیدترین حراج شمش طلا مرداد ۱۴۰۵ + زمان، شرایط و مدارک مورد نیاز پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵ / دلار در آستانه عقب‌نشینی یا صعود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا در آستانه صعود؟ آخرین قیمت انواع خودرو در بازار امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت دلار و یورو در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز ۴ مرداد ۱۴۰۵/ سقوط شدید قیمت سکه + جدول قیمت جدید لبنیات اعلام شد/ شیر و ماست چند شد؟ قیمت طلا امروز یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات قرعه‌کشی سایپا مرداد ۱۴۰۵ جزییات جدید ساعت کاری بانک‌ها در مرداد ۱۴۰۵ شورای رقابت: تا اردیبهشت افزایش قیمت خودرو نداریم ۱۳ صفر امسال مصادف با ۶ مرداد طلا بخریم؟ پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار در کریدور ۱۸۰ هزار تومانی می‌ماند یا صعود می‌کند؟ قیمت ترون امروز شنبه ۳ مرداد ۱۴۰۵؛ تحلیل لحظه‌ای و آینده نرخ TRX پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵؛ دلار و اونس جهانی مسیر طلا و سکه را مشخص کرد

قطع برق ۷۵ شعبه بانک و دستگاه اجرایی پرمصرف در استان تهران

قطع برق ۷۵ شعبه بانک و دستگاه اجرایی پرمصرف در استان تهران در موج جدید افزایش دما در کشور برق ۷۵ شعبه بانک، اداره دولتی و دستگاه اجرایی پر مصرف پس از هشدار و اخطار قبلی به عالیترین مقام آن دستگاه، قطع شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۴۹۶

به گزارش راهبرد معاصر، قاسم شهابی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران گفت: در موج جدید افزایش دما در کشور برق ۷۵ شعبه بانک، اداره دولتی و دستگاه اجرایی پر مصرف پس از هشدار و اخطار قبلی به عالی‌ترین مقام آن دستگاه، قطع شده است. متأسفانه در بخش مشترکان اداری شاهد عدم همکاری مناسب در مدیریت مصرف برق هستیم؛ بنابر این شایسته است که مدیران دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه حساسیت بیشتری داشته باشند و با بکارگیری راهکارهای ساده مدیریت مصرف برق و همچنین استفاده از مولدهای اضطراری، مصرف برق خود را کاهش دهند.

 

شهابی افزود: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در روزهای اوج مصرف برق در ماه‌های گرم سال، دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مصرف دوره مشابه سال پایه ۱۴۰۰ و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی غیرضروری و سامانه‌های سرمایشی اقدام کنند.

 

وی تصریح کرد: بخش اعظمی از مشترکان اداری تحت پوشش به صورت هوشمند و از طریق مرکز پایش این شرکت رصد می‌شوند؛ همچنین کارشناسان شرکت توزیع نیروی برق استان تهران انجام بازدیدهای میدانی و سرزده از سایر مؤسسات و ادارات را در دستور کار دارند و در صورت عدم رعایت مدیریت مصرف از سوی برخی از ادارات بی توجه، پس از هشدار و اخطار قبلی به عالی‌ترین مقام آن دستگاه، جریان برق آنها را قطع می‌کنند.

 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران در پایان از همکاری همه مشترکان فهیم تحت پوشش این شرکت که با رعایت راهکارهای ساده این شرکت را در تأمین برق مستمر و پایدار در ساعات اوج بار یاری می‌کنند، قدردانی و اظهار امیدواری کرد که این همکاری‌ها تا پایان تابستان گرم امسال ادامه یابد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار