گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

اعتراض روسیه به رفتارهای اسرائیل در نشست‌های شورای امنیت

اعتراض روسیه به رفتارهای اسرائیل در نشست‌های شورای امنیت «واسیلی نبنزیا» در نامه ای به دبیرکل سازمان ملل به رفتارهای ناشایست اسرائیل در دعوت از افرادی به عنوان مهمان و حضور آنها در سالن شورای امنیت به منظور برهم زدن نظم جلسات این شورا اعتراض کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 07
کد خبر: ۲۵۳۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر،‌«واسیلی نبنزیا» سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان ملل در نیویورک، در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل نوشت: مایلم توجه شما را به حادثه غیر قابل قبول که در خلال جلسه دوم امضای ریاست جمهوری روسیه در شورای امنیت رخ داد جلب نمایم.

 

این حادثه در جریان گفتگوی آزاد با موضوع «وضعیت در خاورمیانه، شامل مسأله فلسطین» که در ۱۷ ژوئیه برگزار و توسط آقای سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه ریاست شد، رخ داد.

 

گروهی از افراد که توسط نمایندگی دائم [رژیم] اسرائیل به عنوان «مهمانان هیأت» دعوت شده بودند، وارد تالار شورای امنیت شده و تلاش کردند با شعار دادن، جلسه را مختل کنند.

 

چنین رفتاری غیر قابل قبول است؛ همچنین موجب نگرانی است که نمایندگی دائم [رژیم] اسرائیل که طبق قانون ۳۷ به جلسه شورا دعوت شده بود، مستقیماً در این حادثه دخیل است.

 

روسیه، به‌عنوان عضوی از شورای امنیت، از شما درخواست می‌کند تا اقدامات لازم برای اطمینان از محدودیت دسترسی به تالار تنها برای نمایندگان رسمی انجام شود؛ در حالی که طبق پروتکل بازدیدکنندگان فقط در بالکن نشسته باشند، و اینکه نمایندگی‌های دعوت‌کننده، از مسئولیت خود برای آموزش مهمانان در مورد محدودیت‌های موجود برای جلسات شورا مطلع شوند.

 

همچنین خواهشمند است که با نمایندگی دائم [رژیم] اسرائیل هماهنگ کنید تا توضیحی برای این حادثه ارائه شود و اطمینان حاصل شود که در آینده تکرار نخواهد شد./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار