جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات  ابلاغیه دادگستری تهران در مورد مسدودسازی حساب‌های بانکی قیمت دلار صعودی شد آخرین وضعیت افزایش ۵۰ درصدی مبلغ کالابرگ؛ تصمیم نهایی چه شد؟

وزیر نیرو: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد

وزیر نیرو: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد وزیر نیرو با بیان اینکه "برخی از شهرها رکورد حرارتی خود را شکستند و برخی شهرها مثل تهران به رکورد حرارتی خودشان نزدیک شدند"، گفت: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد و در این شرایط طبیعی است که حوادث افزایش پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو اظهار داشت: در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، برخی از شهرها رکورد حرارتی خود را شکستند و برخی شهرها مثل تهران به رکورد حرارتی خودشان نزدیک شدند.

 

وی افزود: تقریبا نیاز مصرف صنعت برق به حدود 80 هزار مگاوات رسیده که عدد دقیق آن 79 هزار و 872 مگاوات بود؛ این عدد نسبت به اوج مصرف سال گذشته که 73 هزار و 463 مگاوات بود، 8.7 درصد رشد دارد و افزایش 6400 مگاواتی را نشان می‌دهد.

 

وزیر نیرو با بیان اینکه "خوشبختانه صنعت برق با استفاده از همکاران خدوم و ایثارگر قادر به تولید، انتقال و توزیع این میزان برق بوده"، گفت: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد و در این شرایط طبیعی است که حوادث افزایش پیدا می‌کند.

 

وی ادامه داد: در شرایط کم‌باری اگر حادثه‌ای داشته باشیم با مانور خطوط و جابه‌جایی خط، بار را منتقل می‌کنیم؛ اما در شرایط اوج مصرف، ظرفیت مانور شبکه کم می شود و حوادث منجر به محدودیت می‌شود.

 

محرابیان خاطرنشان کرد: روز گذشته در منطقه تهران یک حادثه داشتیم که منجر به محدودیت شد و بخشی از مشترکین ما این محدودیت را لمس کردند، امیدواریم مشترکین صنعت برق با صرفه جویی و کاهش مصرف ما را یاری کنند تا بتوانیم برق را به صورت پایدار برای این روزهای بسیار گرم تأمین کنیم.

 

وی افزود: همانطور که کارشناسان هواشناسی گفته‌اند این شرایط گرم تا چند روز آینده در مناطق جنوبی و مرکزی کشور ادامه می‌یابد و پیش‌بینی می‌کنیم روند مصرف برق در همین محدوده باشد و خواهش ما از مردم این است که حتما در مصرف برق صرفه‌جویی داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار