شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد

سردار سلامی: راهپیمایی اربعین استکبار جهانی را همچون یخ ذوب می‌کند

سردار سلامی: راهپیمایی اربعین استکبار جهانی را همچون یخ ذوب می‌کند فرمانده کل سپاه در راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی با اشاره به شور راهپیمایی اربعین حسینی آن را همچون حرارتی توصیف نمود که استکبار جهانی را همچون یخ ذوب می نماید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۸ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حسین سلامی امروز با حضور در مراسم جاماندگان اربعین حسینی(ع) در جمع خبرنگاران با اشاره به حضور گسترده مردم در این مراسم اظهار داشت: اربعین روزی است که همه رودخانه‌های بزرگ عشق و محبت الهی به‌سمت امام حسین(ع) پیش می‌روند و نشان می‌دهند که امام حسین(ع) حقیقت جاری است که از مرز زمان عبور و همه دل‌های مشتاق را متوجه خود کرده است.

 

وی افزود: زائران اربعین قطراتی از دریای بیکران هستند که به امام حسین(ع) می‌پیوندند و این پیاده‌روی نشان دهنده وحدت امت اسلامی است.

 

سلامی تصریح کرد: امت اسلام بر مبنای عاشورا و امام حسین(ع) است و این مراسم پیاده‌روی اربعین ریشه ظلم و استبداد را از بین خواهد برد.

 

وی با بیان اینکه نهضت امام حسین(ع) فراگیر است و همه نسل‌ها و عصرها را در خود ذوب می کند، گفت: همه شرکت کنندگان در مراسم پیاده روی به یک مساله فکر می‌کنند و آن هم امام حسین(ع) است.

 

فرماندار کل سپاه پاسداران ادامه داد: امام حسین(ع) جهانی و متعلق به تمامی بشریت است و امروز تمام هستی تحت تاثیر درخشان نور اباعبدالله(ع) است.

 

سلامی با اشاره به میزبانی مردم عراق از زائران حسینی، گفت: مردم عراق نهایت محبت، عشق و مهمان نوازی خود را نشان دادند و ما از تک تک آنها تشکر می‌کنیم، دست‌ها و خاک کف پاهایشان را می‌بوسیم، امیدواریم در سلامت و امنیت باشند ما نیز در کنار آنها هستیم.

 

وی با تاکید بر این که راهپیمایی اربعین باعث می‌شود استکبار جهانی مانند یخ ذوب شود، افزود: این حرارتی که مشتاقان امام حسین(ع) ایجاد کردند استکبار را ذوب خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار