زمان واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در آبان ۱۴۰۴ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ هشدار مهم به خانوارها/ فرصت استفاده از اعتبار کالابرگ رو به پایان است همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رسماً تصویب شد/ وعده افزایش حقوق بازنشستگی تا ۷۰ درصد در سال ۱۴۰۵ قیمت گوشت قرمز امروز ۲۶ آبان ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار مبادله‌ای امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟

بازار معاملات مسکن پایتخت در رکود کامل

رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران گفت: این روز‌ها بازار معاملات مسکن پایتخت در رکود کامل است و عمده خرید و فروش‌های فعلی مربوط به تبدیل به احسن واحد‌ها است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 10
کد خبر: ۲۵۳۹۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کیانوش گودرزی امروز (شنبه) در نشست خبری افزود: پیش بینی می‌شد در سال جاری پس از چند سال رکود، شاهد رونق در خرید و فروش واحد‌ها باشیم، اما رکودی شدیدتر را شاهدیم.

وی بیان‌داشت: با این‌حال در موضوع اجاره بها نسبت به مردادماه پارسال جوی آرام‌تر بر بازار حاکم است و همچون چند سال پیش از هیاهو و جنجال در آن خبری نیست.

این مقام صنفی تصریح‌کرد: متوسط رشد اجاره بها در سال جاری بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است، با این حال بیشترین رشد اجاره بها در منطقه ۵ پایتخت با ۵۰ درصد به ثبت رسید.

رییس اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران درخصوص الزام به افزایش ۲۵ درصدی نرخ اجاره بها در سال جاری، گفت: با این قانون موافقم و معتقدم وقتی تورم مسکن از تورم عمومی بالاتر است، عده‌ای آسیب می‌بینند و باید دولت سقفی برای آن تعیین کند.

وی با اشاره به عدم اجرای این موضوع، تصریح‌کرد: زیرساخت لازم برای اجرای آن وجود ندارد، با این حال در بستر سامانه "کاتب" از سال آینده قابلیت اجرا خواهد داشت.

گودرزی خاطرنشان کرد: در راه‌اندازی سامانه کاتب از نظر و مشورت اتحادیه املاک استفاده شده و در کل کشور در حال اجراست.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه خودنویس، اظهارداشت: وقتی ثبت در سامانه خودنویس با حذف مشاوران املاک انجام می‌شود، چگونه می‌توان نرخ افزایش ۲۵ درصدی را اجرا کرد؟

این مقام صنفی بیان‌داشت: سامانه کاتب یک سامانه مادر است و در برگیرنده همه اطلاعات لازم خواهد بود، احراز هویت افراد در آن انجام شده و پیامک برای افراد ارسال می‌شود، با این حال پیشنهاد کردیم امضای الکترونیک و اثر انگشت گرم نیز برای شفافیت بیشتر به آن اضافه شود. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار