مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

این شرط مهم از شروط دریافت خودرو حذف شد

این شرط مهم از شروط دریافت خودرو حذف شد دیوان عدالت اداری اعلام کرد: عرضه‌کنندگان خودرو مکلف‌اند چنانچه در آگهی‌های فروش خودرو شرط داشتن گواهینامه را درج کردند نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۲۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یدالله اسمعیلی‌فرد؛ مدیرکل هیئت عمومی و هیئت‌های تخصصی دیوان عدالت اداری گفت: با توجه به صدور و ابلاغ رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال بندی از مصوبه شورای رقابت که داشتن گواهینامه رانندگی را برای خرید خودرو الزامی می‌دانست که این از تاریخ تصویب هم ابطال شده است، لذا تمامی دستگاه‌های اجرایی و عرضه‌کنندگان خودرو مکلف هستند که مفاد این رأی را تبعیت کنند و چنانچه احیاناً در آگهی‌هایی که منتشر کرده‌اند این شرط را درج کرده‌اند در اسرع وقت نسبت به اصلاح آن اقدام کنند.

دیوان عدالت اداری ۱۶ مرداد مصوبه بند ۲ ماده ۴ دستورالعمل ۶۳۳ شورای رقابت را ابطال کرده بود که بیان می‌داشت؛ برای خرید خودرو، متقاضی الزاماً باید گواهینامه رانندگی داشته باشد.

هیئت عمومی دیوان عدالت اداری پیش‌تر در یک رأی بیان کرده بود که داشتن گواهینامه رانندگی یک نوع قانون‌گذاری است و شورای رقابت چنین اختیاری نداشته و ندارد و به این جهت اگر قرار است که حقوقی هم محدود شود قانون‌گذار حقوق را محدود می‌کند تا دسترسی افراد را به بازار خودرو محدود کند، این محدودیت در مقررات قانونی وجود نداشت و هیئت عمومی هم این را از اختیارات شورای رقابت ندانست.

بر این اساس بند مذکور از سوی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری باطل شد و با ابلاغ این رأی در روز جاری، افرادی که از تاریخ تصویب مصوبه با این شرط نتوانستند مراجعه کنند و خودرو را دریافت کنند با این رأی دیوان عدالت می‌توانند مراجعه کنند و اگر سایر شرایط را داشته باشند می‌توانند متقاضی خرید خودرو باشند و خودرو را دریافت کنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار