ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

عملیات شهادت طلبانه ضد صهیونیستی در کرانه باختری

عملیات شهادت طلبانه ضد صهیونیستی در کرانه باختری جوان فلسطینی پس از اجرای عملیات مقاومتی در کرانه باختری، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۲۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، جوان فلسطینی پس از اجرای عملیات مقاومتی در قلقیلیه در کرانه باختری که در جریان آن یک شهرک نشین صهیونیست زخمی شد، به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست به شهادت رسید.

 

به گزارش بامداد سه شنبه مرکز اطلاع رسانی فلسطین، «طارق زیاد عبد الرحیم داود» جوان ۱۸ ساله فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان رژیم صهیونیستی در نزدیک شهرک عزون واقع در شرق قلقیلیه شهید و پیکر وی توسط رژیم اسرائیل توقیف شد.

 

منابع محلی گزارش دادند که نظامیان صهیونیست مستقر در برج نظامی واقع در ورودی شهرک عزون، به سمت خودروی حامل طارق داود که پس از اجرای عملیات تیراندازی در داخل قلقیلیه در حال ورود به این شهرک بود، تیراندازی کردند.

 

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که بر اثر تیراندازی این جوان فلسطینی یک شهرک نشین صهیونیست در ورودی شهر قلقیلیه زخمی شد و وضعیت وی وخیم گزارش شده است.

 

بر اساس اعلام مرکز اطلاع فلسطین شهید طارق داوود از اسرای آزاده فلسطینی بود که در جریان مبادله اسرای مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر گذشته از زندان‌های صهیونیستی آزاد شده بود.

 

رژیم صهیونیستی مدعی اجرای چندین عملیات تیراندازی از سوی این جوان رزمنده گردان‌های القسام بود و بار‌ها به منزل خانواده وی در قلقیلیه حمله کرده و تعدادی از اعضای خانواده اش را بازداشت کرده بود تا او را برای تسلیم خودش تحت فشار قرار دهد.

 

همزمان با جنگ ویرانگر در نوار غزه که تاکنون ده‌ها هزار شهید بر جای گذاشت، مبارزان و جوانان فلسطینی در کرانه باختری نیز در بخش‌های مختلف این منطقه از جمله نابلس، طولکرم، جنین و الخلیل به مقابله با نظامیان رژیم صهیونیستی برخاسته‌اند و کرانه باختری شاهد موجی از تنش‌ها و درگیری‌های میدانی بین فلسطینیان و نظامیان ارتش رژیم اسرائیل و یورش به محله‌ها و بازداشت فلسطینیان توسط صهیونیست‌ها است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار