لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

شکایت یک اتحادیه کارگری آمریکا از ترامپ و ایلان ماسک

یک اتحادیه کارگری آمریکا به علت حمایت دونالد ترامپ و ایلان ماسک از اخراج کارگرانی که برای احقاق حق خود اعتصاب کردند، علیه آنها شکایت تنظیم نمود.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 13
کد خبر: ۲۵۴۳۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ اتحادیه کارگران خودرو، هوافضا و کشاورزی آمریکا از دونالد ترامپ نامزد حزب جمهوریخواه برای انتخابات ۲۰۲۴ و ایلان ماسک به علت اقدام‌های غیرقانونی آنها برای تهدید و ارعاب کارگرانی که برای احقاق حق خود اعتصاب کرده بودند، شکایت کرد.

طبق اعلام این اتحادیه کارگری، اظهارات ترامپ و ماسک روز دوشنبه عصر در مقابل یک میلیون مخاطب در یک برنامه زنده اینطور بود که آنها از اخراج غیرقانونی کارگران اعتصاب کننده حمایت کردند.

این اتحادیه در ادامه تاکید کرد که بر اساس قانون فدرال آمریکا کارگران نمی‌توانند برای اعتصاب کردن اخراج شوند و تهدید کردن به این شکل طبق قانون روابط کار غیرقانونی است.

ترامپ در یک برنامه که به طور زنده از طریق شبکه اجتماعی ایکس پخش شد، به ماسک گفت: "شما وارد می‌شوید، بعد می‌گویید، می‌خواهید بروید؟ آنها اعتصاب می‌کنند... من نام شرکت را ذکر نمی‌کنم، اما آنها اعتصاب می‌کنند و شما می‌گویید، خوب است، همه رفته‌اند.

شون فین رئیس اتحادیه کارگری خودرو، هوافضا و کشاورزی آمریکا در واکنش به اظهارات رئیس جمهور سابق آمریکا گفت: وقتی می‌گوییم دونالد ترامپ بد ذات است، واقعا این را می‌گوییم. وقتی می‌گوییم ترامپ در برابر هر چیزی که اتحادیه ما از آن دفاع می‌کند، می‌ایستد، واقعا این را می‌گوییم.

وی ادامه داد: دونالد ترامپ همیشه در مقابل کارگرانی که از خودشان دفاع می‌کنند، می‌ایستد و همیشه در کنار میلیاردر‌هایی مانند ایلان ماسک است که ۴۵ میلیون دلار در ماه برای انتخاب شدن او کمک می‌کند.

فین تاکید کرد: هم ترامپ و هم ماسک از طبقه کارگر می‌خواهند که بنشینند و ساکت شوند و آشکارا به این موضوع می‌خندند. این منزجر کننده، غیرقانونی و مساله‌ای کاملاً قابل پیش بینی از این دو دلقک است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار