غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بیانیه ابوعبیده درباره کشته‌شدن یک اسیر اسرائیلی در غزه

سخنگوی القسام ضمن اعلام اینکه حادثه کشته‌شدن یکی از اسرای صهیونیست یک اقدام تلافی جویانه بوده، رژیم صهیونیستی را مسوول تمامی خطراتی دانست که اسرای اسرائیلی را تهدید می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 15
کد خبر: ۲۵۴۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های «عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش حماس، روز پنجشنبه درباره کشته‌شدن یکی از اسرای اسرائیلی در غزه توضیح داد.

سخنگوی گردان‌های القسام دوشنبه شب در پیامی تلگرامی اعلام کرد «در ۲ حادثه جداگانه، ۲ نیروی مسلح مأمور محافظت از اسرای دشمن، اقدام به تیراندازی به سمت اسرای اسرائیلی در غزه کردند که در یک حادثه یک اسیر اسرائیلی بلافاصله کشته شد و در حادثه دیگر نیز ۲ اسیر زن به شدت مجروح شدند و تلاش برای نجات آنها ادامه دارد».

ابوعبیده با بیان اینکه «کابینه رژیم اشغالگر کاملا در برابر جنایات و کشتار‌ها در غزه و پیامد‌های آن بر جان اسرای اسرائیلی مسئول است» خبر داده بود که «کمیته‌ای برای بررسی جزئیات این حادثه تشکیل شده و نتایج آن اعلام می‌شود».

در این راستا، ابوعبیده امروز گفت: «پس از تحقیق درباره موضوع کشته‌شدن یکی از اسرای دشمن به دست نگهبان او، مشخص شد که این نگهبان پس از دریافت خبر شهادت ۲ فرزندش در یکی از کشتار‌های دشمن، برخلاف دستورالعمل‌ها دست به اقدامی انتقام‌جویانه زده است».

سخنگوی القسام در ادامه گفت: «ما تاکید می‌کنیم که این اتفاق موافق با اصول اخلاقی و تعالیم دینی ما در برخورد با اسرا نیست و پس از رخ دادن ۲ اتفاق مشابه در این زمینه، دستورالعمل‌ها را سخت‌تر خواهیم کرد».

ابوعبیده در پایان، رژیم صهیونیستی را به دلیل «نقض اصول تعامل انسانی و نیز پافشاری بر کشتار وحشیانه ملت فلسطین، مسوول کامل رنج‌ها و خطراتی دانست که برای اسرای اسرائیلی به وجود آمده است»./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر