پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

ادعایی درباره کابینه پزشکیان؛ دست رئیس جمهور در چینش کابینه باز نبود

یک فعال سیاسی درباره برخی انتقادها از کابینه، خاطرنشان کرد: البته انتظار ملت، رأی‌دهندگان و حامیان‌آقای پزشکیان از ایشان این است که اعضای کابینه او همگی معتقد به دیدگاه‌های وی و ملتزم به تغییر وضع موجود و تأمین مطالبات ملت باشند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۵ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحمت‌الله بیگدلی، درباره کابینه پیشنهادی رئیس جمهور بیان کرد: کابینه‌ای که آقای پزشکیان به مجلس معرفی کرده با لحاظ کف مطالبات ملت و رعایت نظر ارکان مختلف نظام بوده است. برخی از اعضای کابینه از حامیان دکتر پزشکیان و منتخب شورای راهبری و برخی هم از مخالفان ایشان و حامیان کاندیداهای رقیب آقای پزشکیان هستند و منتخب شورای راهبری نیستند.

 وی در پاسخ به این پرسش که این کابینه توانست شعار وفاق ملی را تحقق ببخشد؟ گفت: البته وفاق ملی به این معنا نیست که کاندیدای پیروز بخشی از دولت خود را در اختیار جریان مغلوب در انتخابات بگذارد. وفاق ملی به معنای داشتن دغدغه‌های مشترک برای حل مشکلات کشور و فصل‌الخطاب دانستن صندوق رأی و تلاش برای تعمیق دموکراسی و حاکمیت اراده ملی است. اما آقای پزشکیان در راستای تحقق وفاق ملی که شعار او در انتخابات ریاست‌جمهوری بود سعی کرد که با رایزنی با نهادهای مختلف حکومتی لیستی را برای عضویت در دولت خود به مجلس پیشنهاد کند که نمایندگان مختلف جریان‌های سیاسی موجود در حاکمیت در آن حضور داشته باشند. آقای پزشکیان می‌خواهد با این کار جریان مخالفت خود را به دغدغه‌های مشترک و همکاری برای حل مشکلات کشور فرا بخواند تا بتواند با تجمیع اراده‌ها و توان‌های پراکنده جریان‌های مختلف به حل مشکلات کشور و مردم بپردازد.

این فعال سیاسی درباره برخی انتقادها از کابینه، خاطرنشان کرد: البته انتظار ملت، رأی‌دهندگان و حامیان‌آقای پزشکیان از ایشان این است که اعضای کابینه او همگی معتقد به دیدگاه‌های وی و ملتزم به تغییر وضع موجود و تأمین مطالبات ملت باشند. از این‌رو ملت و حامیان دکتر پزشکیان از حضور برخی از کسانی که در اردوگاه مخالفان پزشکیان بوده‌اند ناراحتند؛ چون نگرانند که این افراد در چارچوب مطالبات ملت و برنامه دکتر پزشکیان عمل نکنند. امیدوارم که اعضای کابینه منتخب دکتر پزشکیان به میثاق خود با ایشان که در واقع میثاق با ملت است متعهد باشند و حامیان آقای پزشکیان و ملت را از نگرانی درآورند.

بیگدلی در پایان گفت: دست رئیس‌جمهوری در انتخاب اعضای کابینه باز نبود و آقای پزشکیان باید نظر  سایر ارکان نظام بالاخص مجلس شورای اسلامی را در انتخاب کابینه لحاظ و تأمین می‌کرد./خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر