سرلشکر سلامی: دشمنی ما با آمریکا ماهیتی است/ مقابله امروز ما با آمریکا ادامه دفاع مقدس است مهاجرانی: بخشی از حقابه هیرمند در حال انتقال است/ دستور پزشکیان برای پرداخت کالابرگ به هفت دهک تماس عارف با استاندار بوشهر در پی آتش سوزی مهیب بندر دیر /تاکید بر تسریع در امدادرسانی و بررسی فوری ابعاد حادثه وزیر دفاع: موشکی با سر جنگی دو تُن آزمایش کردیم رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: مراقب باشید در فهم انقلابی‌گری دچار خطا نشوید / انقلابی‌گری فقط سروصدا کردن نیست/ مجلس باید نشانه اراده ملی باشد سخنگوی دولت: مایل هستیم تا مذاکرات به لغو تحریم‌ها و اعتراف به صلح آمیز بودن برنامه هسته‌ای ما بینجامد افشای اسناد همکاری گروه‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل خرابکاری در یکی از مجتمع‌های تجاری بجنورد + جزئیات حکم اعدام مجاهد کورکور اجرا شد / پایان ۲۵ سال شرارت + فیلم بیانیه نمایندگان مجلس علیه زیاده‌خواهی‌های ایالات متحده آمریکا اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات انتقال اسناد رژیم صهیونیستی پزشکیان: اراده ملت مانع از تحقق اهداف تحریم‌کنندگان خواهد شد سخنگوی قوه قضاییه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند / اتهامات مالی است حکم اعدام ۹ تروریست داعشی اجرا شد + توضیحات قوه قضاییه جهانگیر: هدف دشمن در ماجرای قتل "الهه حسین نژاد" ایجاد حس ناامنی بود / اقدامات قضایی درباره پرونده‌های ابربدهکاران بانکی

رئیس جمهور: استمرار تجاوز اسرائیل با پاسخ شدیدتر ایران مواجه خواهد شد

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه مدعیان دفاع از حقوق بشر نه تنها از تجاوزات رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند بلکه با ارائه سلاح و تجهیزات این رژیم را در این اقدامات یر انسانی جسورتر می‌سازند تصریح کرد: استمرار تجاوزات صهیونیست‌ها با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح ایران مواجه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۹ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 14
کد خبر: ۲۸۰۸۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان بعدازظهر امروز شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با آقای شهباز شریف نخست وزیر پاکستان ضمن ابراز قدردانی از تماس تلفنی و نیز موضع دولت وی در جلسه شب گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد اظهارکرد: رژیم صهیونیستی به پشتوانه آمریکا و کشورهای غربی همه قوانین بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد. 

رئیس جمهور افزود: مدعیان دفاع از حقوق بشر نه تنها از تجاوزات رژیم صهیونیستی حمایت می‌کنند بلکه با در اختیار قرار دادن سلاح و تجهیزات او را در انجام این اقدامات غیرانسانی جسور نیز می‌ سازند. حتی جنگ نیز قواعد خاص خود را دارد اما رژیم صهیونیستی به پشتوانه حمایت کشورهای غربی این قواعد را زیر پا گذاشته است.

پزشکیان با اشاره به پاسخ شب گذشته جمهوری اسلامی ایران به حملات و تجاوزهای رژیم صهیونیستی تصریح کرد: طبیعتا اگر جمهوری اسلامی قادر به دفاع از خود در برابر این رژیم جنایتکار و کودک‌کش نبود ما باید هر روز شاهد تجاوز او به سرزمین و قتل عام مردم و دانشمندان‌مان می‌بودیم اما جمهوری اسلامی با قدرت توانست برخی تجهیزات مورد استفاده رژیم صهیونیستی را که گفته می‌شد رادارگریز و غیرقابل مقابله است، ساقط کند و اگر صهیونیست‌ها بخواهند تجاوز خود را تکرار کنند با پاسخ شدیدتر و قدرتمندانه‌تر نیروهای مسلح ایران مواجه خواهند شد.

رئیس جمهور گفت: این اقدامات به خوبی نشان می‌دهد که چرا ما باید قدرت دفاعی خود را تقویت کنیم. جمهوری اسلامی ایران همواره به دنبال تقویت و گسترش صلح و امنیت در منطقه و جهان بوده اما چنین اتفاقاتی گواهی بر این استدلال است که اگر ما توان دفاعی قدرتمندی نداشته باشیم ممکن است مورد چنین حملاتی از سوی یک رژیم جنایتکار و آدم‌کش قرار گیریم.

پزشکیان هماهنگی رژیم صهیونیستی با امریکا در تجاوز به خاک ایران در میانه مذاکره و گفت‌وگو را نشانِ بی‌صداقتی و غیرقابل اعتماد بودن آمریکا دانست.

نخست وزیر پاکستان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی با بیان اینکه دولت و ملت پاکستان در کنار جمهوری اسلامی ایران هستند، تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان را نقض تمامی قوانین بین‌المللی توصیف و ضمن محکومیت آن شهادت تعدادی از مردم، مقامات و دانشمندان کشورمان را تسلیت گفت.

شهباز شریف با اظهار امیدواری نسبت به برقراری صلح و آرامش افزود: متاسفانه رژیم صهیونیستی با مصونیت مرتکب تمام این اقدامات خلاف منشور و قواعد بین‌الملل می‌شود.

نخست وزیر پاکستان با بیان اینکه کشورش آماده است در عملیات بازگشت حجاج از حج با ایران همکاری کند، از رئیس جمهور خواست که سلام وی را به مقام معظم رهبری ابلاغ کند./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده